El segell que, amb més de 50 anys d’història, ho va començar tot.
Només amb molta passió va ser possible construir des de zero, el 1963, una editorial clau per entendre la literatura infantil i juvenil del nostre país: la Galera. I només el fet de mantenir aquesta passió ha permès que, 50 anys més tard, s’hagi convertit en una de les més importants de Catalunya i Espanya, amb més de 200 novetats anuals.

Una passió que queda clara en l’aposta ferma per la política d’autor, que ens va portar a publicar per primera vegada molts dels qui esdevindrien els grans autors de literatura infantil i juvenil de la segona meitat del segle XX. I, a partir del 2009, a crear diferents segells i ampliar el ventall d’autors amb molts dels millors talents consolidats i els novells més prometedors, i iniciar així el període de creixement més sostingut de la història de l’editorial.

Amb la mateixa passió, la Galera afronta els nous reptes d’un món que ja no entén de fronteres. L’exportació i la venda internacional de drets han fet possible tenir best-sellers a la vegada a Europa, l’Amèrica Llatina i Àsia. 

Així, més de 50 anys després del seu naixement, la Galera és més forta, més rellevant i més gran que mai. L’única cosa que es manté exactament igual és, no cal dir-ho, la passió.

En un lugar de la Mancha vivía un hidalgo que quería vivir las aventuras de los libros. Con su caballo y su escudero Sancho Panza, Don Quijote partió para enfrentarse a gigantes, a ejércitos y a lo que hiciese falta.

Una maravillosa adaptación del clásico de Miguel de Cervantes.

contes Ana Campoy \ Roser Calafell (ilustr.)

Ana Campoy neix a Madrid el 1979. De ben petita se sent atreta pels llibres per a nens i nenes... i per als que no ho són tant. És llicenciada en Comunicació Audiovisual per la Universitat Complutense de Madrid. Ha fet de directora de teatre, guionista, doblatge i locució. Actualment treballa d'escriptora i periodista.

Escritorla Galera és avui editorials amb una història fantàstica en llibres escriptors escriptors i il·lustradors com més important de la nostra literatura endavanta, guionistaEscritora, guionista y periodista española, Ana Campoy ha trabajado tanto en cine como en televisión (RTVE, Cuatro) así como presentadora de la Televisión del Congreso de los Diputados.

En lo literario, Campoy es conocida por sus libros de literatura infantil y juvenil protagonizados por unos jóvenes Alfred Hitchcock y Agatha Christie. y periodista española, Ana Campoy ha trabajado tanto en cine como en televisión (RTVE, Cuatro) así como presentadora de la Televisión del Congreso de los Diputados.

En lo literario, Campoy es conocida por sus libros de literatura infantil y juvenil protagonizados por unos jóvenes Alfred Hitchcock y Agatha Christie.                   

Roser Calafell

Ilustradora freelance / freelance illustrator

Ubicación                                                                   
Barcelona y alrededores, España
Sector
Bellas Artes
Actual
  1. Ilustradora freelance / freelance illustrator
Anterior
  1. Cromosoma/ Digital 360