Els Contes Immortals segueixen sent víctimes d'estranyes reescriptures. I aquesta vegada... Res de molins per a Don Quixot, en aquesta ocasió ha de fer front a un drac. Un drac de carn i escates!

L'Alba i el Guillem han aconseguit arreglar...dos contes, però les seves aventures no han fet més que començar. I cada vegada són més perilloses!

Cavallers, princeses, dracs i... dimonis?...No et perdis aquesta nova aventura on els llibres...són damisel·les i els nens, herois de llegenda!

LA MÁS ÉPICA DE LAS NOVELAS DE CABALLERÍA SE VUELVE TODAVÍA MÁS ÉPICA POR CULPA DE UN DRAGÓN.

Los Cuentos Inmortales siguen siendo víctimas de extrañas reescrituras. Y esta vez...Nada de molinos para Don Quijote, en esta ocasión tiene que hacer frente a un dragón. ¡Un dragón de carne y escamas!

Alba y Diego han logrado arreglar dos cuentos, pero sus aventuras no han hecho más que empezar. ¡Y cada vez son más peligrosas! Caballeros, princesas, dragones y... ¿demonios? ¡No te pierdas esta nueva aventura donde los libros son damiselas y los niños, héroes de leyenda!

Sobre el autor

Edward Berry es el seudónimo de Pierdomenico Baccalario, uno de los autores más importantes de la LIJ mundial (creador, entre otras obras, de Ulysses Moore), y Eduardo Jáuregui, reconocido escritor y uno de los mayores expertos en el estudio del humor.

Per a altres persones nomenades Edward Berry , veure a Edward Berry ( desambiguació ) .
Sir Edward Berry, Bt, KCB
Capità Sir Edward Berry 1768-1831 per John Singleton Copley.jpg
El contraalmirall de la Blanc Sir Edward Berry , 1er Baró
nascut 1768
Londres, Anglaterra
Va morir el 13 de de febrer de 1831
Bath, Anglaterra
Bandera de Regne Unit
Gran Bretanya i Irlanda
Servei / branca Royal Navy
Rang Almirall de l'Esquadra Blau
Batalles / guerres de la batalla de Trafalgar
Batalla del Nil
Batalla de Sant Domènec
Premis batalla de Trafalgar medalla
Batalla de la medalla del Nil
Batalla de Sant Domènec medalla
Relacions Louisa Forster
El contraalmirall Sir Edward Berry , 1er Baró , KCB ( 1768-1713 de febrer de 1831 ) va ser un oficial de la Marina Reial britànica coneguda principalment pel seu paper com a capità de la bandera de la nau de el contraalmirall Horaci Nelson HMS Vanguard en la batalla del Nil, abans de la seva títol de cavaller en 1798. va tenir una llarga i prestigiosa carrera naval i també va manar HMS Agamèmnon a la batalla de Trafalgar.

LA MÉS ÈPICA DE LES NOVEL·LES DE CAVALLERIA ES TORNA ENCARA MÉS ÈPICA PER CULPA D'UN DRAC.

Els Contes Immortals segueixen sent víctimes d'estranyes reescriptures. I aquesta vegada... Res de molins per a Don Quixot, en aquesta ocasió ha de fer front a un drac. Un drac de carn i escates! 

L'Alba i el Guillem han aconseguit arreglar…dos contes, però les seves aventures no han fet més que començar. I cada vegada són més perilloses!

Cavallers, princeses, dracs i... dimonis?…No et perdis aquesta nova aventura on els llibres…són damisel·les i els nens, herois de llegenda!