Gracies a la gran col·laboració del PERSONAL SEIX BARRAL I la editorial o segell puc oferir lis una obra mestre de psicologia un llibre que os pot ajudar a lo que de moment no ja remei

Sinopsis de Recuerda que vas a morir. Vive:
Recuerda que vas a morir. Vive es una inolvidable reflexión llena de vida de lo que significa enfrentarse a la muerte.
«Cuatro palabras de Samuel Beckett empezaron a repetirse en mi cabeza: No puedo seguir. Seguiré.»
A la edad de treinta y seis años, y a punto de acabar una década de residencia para obtener un puesto fijo como neurocirujano, a Paul Kalanithi se le diagnosticó un cáncer de pulmón. Pasó de ser un doctor que trataba casos graves a ser un paciente que luchaba por vivir. En este libro, cargado de positivismo, Kalanithi reflexiona sobre las grandes cuestiones de la vida mientras se enfrenta a la muerte.

“La realidad de la muerte es inquietante, pero no hay otra manera de vivir”, Paul Kalaniti

RECUERDA QUE VAS A MORIR -VIVE

Paul Kalanithi, M. D., era un neurocirurgià i escriptor. Paul va créixer en Kingman, Arizona, abans d'assistir a la Universitat de Stanford, on es va graduar en 2000 amb un B. A. i el Sr. A. en Anglès Literatura i B. A. en Biologia Humana. Va obtenir un Màster en Filosofia en Història i Filosofia de la Ciència i Medicina de la Universitat de Cambridge abans d'assistir a l'escola de medicina. El 2007, Paul es va graduar amb honors de l'Escola de Medicina de Yale, guanyant el Premi Lewis H. Nahum per a la investigació excepcional i la pertinença a la societat mèdica d'honor Alpha Omega Alpha. Va tornar a Stanford per a la formació de residència en cirurgia neurològica i una beca postdoctoral a la neurociència, durant el qual ell va ser autor de més de vint publicacions científiques i va rebre el premi de l'Acadèmia Americana de Cirurgia Neurològica més alt per a la investigació

 

Paul Kalanithi escribió ensayos para The New York Times y Medicina de Stanford reflejan en ser un médico y un paciente, la experiencia humana de la muerte, y la alegría que encontró a pesar enfermedad terminal.

 

Quan respiració es torna Aire narra la transformació de Kalanithi d'un estudiant de medicina preguntant el que fa que una vida virtuosa i significativa en un neurocirurgià que treballa al centre de la identitat humana - el cervell - i, finalment, en un pacient i un nou pare.

 

 

 

El que fa que la vida valgui la pena viure enfront de la mort? Què fa vostè quan s'interromp quan la vida de manera catastròfica? Què significa tenir un fill com la seva pròpia vida s'esvaeix?

 

 

 

Paul Kalanithi va morir mentre treballava en aquest llibre profundament en moviment, però, les seves paraules en directe a com a guia per a tots nosaltres. Quan respiració es torna aire és un reflex que afirma la vida al davant la nostra mortalitat i sobre la relació entre el metge i el pacient, d'un escriptor de talent que es va convertir en ambdós.

 

 

opinioextreta dels millors...valentifainê

A l'edat de trenta-sis anys, a punt de completar la formació d'una dècada com un neurocirurgià, Paul Kalanithi va ser diagnosticat amb càncer de pulmó inoperable. Un dia, ell era un metge que tracta als moribunds, el següent era un pacient que lluita per viure.