Max Hastings, autor de la brillante crónica de la segunda guerra mundial Se desataron todos los infiernos, la completa ahora contándonos la otra cara de esta historia: la de los servicios secretos, las operaciones especiales y las guerrillas. Su propósito es ofrecernos una visión global de lo que fue en ambos bandos esta guerra secreta en que «cientos de miles de seres humanos arriesgaron sus vidas, y muchos las perdieron». Su libro nos ofrece un panorama fascinante de personajes, que van desde los nombres conocidos -como Sorge, Canaris, Philby o Cicero- a otros ignorados como el «agente Max», que contribuyó a la derrota alemana en Stalingrado, o ese espía, sin saberlo, que fue el japonés Oshima. Junto a ellos están los científicos que descifraron los códigos, los miembros de los equipos de «operaciones especiales» -como el SOE británico o la OSS norteamericana, en que militaron desde un actor de Hollywood, como Sterling Hayden, hasta un político como Allen Dulles- y los guerrilleros yugoslavos o rusos. Protagonistas de cientos de historias que Hastings nos cuenta con su garra narrativa.

La guerra secreta: Spies, CODIS I Guerrilles 1939-1945', de Max Hastings

L'Activitat d'Intel·ligència Durant La Segona Guerra Mundial era "inherentment malbaratament de l'ONU", declara Max Hastings. Spies van dedicar Tant Temps per Evitar la detection i Mantenir-vius Com ho van fer amb la obtenció d'informació. contes QUAN Agents van aconseguir transmetre potencialment Valuosa Informació d'Intel·ligència, una de sovint es Ignora

'La guerra secreta: Spies, códigos y Guerrillas 1939-1945', de Max Hastings

Sir Max Hastings és un escriptor, periodista i locutor el treball ha aparegut en tots els diaris nacionals britànics. Ara escriu regularment pel Daily Mail i el Financial Times, i revisa els llibres per al Sunday Times i el New York Review of Books. Ha publicat vint-i-llibres, entre els més recents de les quals són l'infern deixar solt (2011); De debò disparar als TELEVISIÓ :? Una faula de la família (2010); MILLORS ANYS: Churchill Com Senyor de la Guerra 1940-1945 (2009); Armagedón: la batalla per Alemanya 1944-1945 (2004) i NEMESIS: la batalla per Japó 1944-1945 (2007). També ha publicat tres col·leccions d'escriure pel camp i al camp d'esports britànics. Fill i nét d'escriptors, va ser educat en Charterhouse (erudit) i el University College, Oxford (exhibitioner), de la qual es va retirar per esdevenir un periodista. En 1967-1968 va treballar als EUA després de guanyar una beca World Press Institute, una experiència que va inspirar el seu primer llibre AMERICA 1968: El Foc Aquesta vegada, publicada quan tenia 23 anys.

A partir de llavors, va passar la major part dels seus primers anys com a corresponsal de la BBC TV i l'Evening Standard de Londres, la presentació d'informes 11 conflictes, en particular incloent Vietnam i la guerra de l'Atlàntic Sud de 1982, que va inspirar Batalla per les Malvines, el 1983 bestseller escriure amb Simon Jenkins. Va ser editor, llavors editor en cap, de The Daily Telegraph a partir 1986-1995 i del Evening Standard 1996-2002. S'ha descrit la seva carrera periodística en dos llibres de memòries, anar al Wars (2000) i EDITOR (2002). La seva història de la Segona Guerra tot l'infern que ningú ho marcava Mundial - INFERNO als Estats Units titulat - es va publicar el 2011. La seva nova catàstrofe llibre de 1914 es publicarà a la tardor de 2013.

Ha rebut premis tant pels seus llibres i el periodisme. Ordre del Bombarder (1979) va guanyar el Premi Somerset Maugham. Era periodista de l'any i Reporter l'Any en els Premis de la Premsa Britànica 1982, i editor de l'Any el 1988.

El 2008 va rebre la Medalla de Westminster del RUSI per la seva contribució global a la literatura militar, i el 2009 el trofeu Wallace Edgar del Club de Premsa de Londres.

La batalla de l'Atlàntic és generalment considerat Com el Major Èxit de la intel·ligència Ultra subministrada per Bletchley Park. No obstant això, els desxifradors Eren incapaços de llegir el Trànsit dels submarins 'Enigma Durant la major part del 1942 i els Alemanys Estaven trencant els Codis Navals Britàniques Fins als finals de 1943 i coneixien els Moviments de combois amb molta antelació. El Que Va portar la victòria a l'Atlàntic no era Tant la intel·ligència de Com la Tecnologia aliada superiors i Tàctiques.

 

 

Registris per al Butlletí de Notícies Marcadors

 llegeix més

Del Mateix Mode, el monitoratge de Trànsit de la ràdio Britànic en el Desert per l'Afrika Korps de Rommel va donar tan ric Una collita de Berlín Com a materials d'Ultra Va fer per Londres. I el 1944, quan Es Va fer Ultra Fer Una Diferència, també Va portar AMB SI la complaença Que Causo El Gran Fracàs de la intel·ligència de la Guerra, Quan El personal d'Eisenhower es va perdre els signes del Contraatac Alemany a les Ardenes.

 

Els Moviments de Resistència a Europa occidental, la mort d'un Molts homes i dones Heroics Però Serveixen Cap Funció militar, donats Hastings, tot i que ajudo 1 countries Com França i Bèlgica per Recuperar la seva honra nacional Després de la guerra. Tot amb plaer, la Intel·ligència i La guerra de guerrilles no poden substituir per El Poder militar dur.

 

Aquest argument No És l'original: la major part d'ella es poden TROBAR en Intel·ligència a la Guerra, publicat el 2003 per l'antic de Hastings Telegraph company de John Keegan - ENCARA, curiosament, Sir Max No Fa Menció del llibre de Keegan. Però l'argument no importa Realment here: Es Tracta simplement de bastida al Que Es Pot penjar Hastings Centenars d'històries d'Espies i desenvolupar la seva tesi De que a la Guerra Secreta Una tensió incessant ESTAVA en Joc Entre la comèdia i la tragèdia, l'absurd seriós i mortal.

Davant un geni qui som per dir-ne res

Un geni de la historia de las Gerres, no puc ni parla ni escriurà mes, un geni periodístic dels que en farien falta un quants,  Max Hastings, autor de la brillanté crònica de la segona guerra mundial, no pots deixar de comprar-te aquet llibre  

El seu Últim llibre, La guerra secreta, Espies, Codis I guerrilla 1939-1945 (Crítica) És Ampli ONU, il·luminador i apassionant, A Vegades Sorprenentment còmic, Recorregut per la faceta Més oculta de la II Guerra Mundial, la del combat sord Que llibre Fora dels camps de batalla. Viatjar als Territoris de la Segona contesa amb Hastings És Com Fer-ho 1 Khartum amb Lord Kitchener o una estafa Kabul Lord Roberts i Els Llancers de Bengala: Privilegi de l'ONU. La seva Pròxim llibre Serà Sobre Vietnam