El Forn del Senyor d’Altafulla, el reducte lúdico-cultural del notari Martín Garrido, fou escenari dijous d’una surrealista presentació del llibre Dionisos y Apolo, escrit a quatre mans per Alfredo Álvarez Alcolea y José María Navarro Viñuales, advocat i notari respectivament que col·laboren a les Tribunes del Diari. Dionisos y Apolo és en gran part un recull dels articles publicats al Diari. L’obra té la peculiaritat que no es posa a la venda. Només la regalen. Els afortunats que van assistir a la presentació, que va voler ser una obra teatral amb cinc personatges dels quals a mi em va tocar fer de mare, podran rellegir el pensament dels autors. Per exemple, en un capítol, Navarro Viñuales no veu possible la intel·ligència artificial i ho sustenta en l’experiment mental del filòsof John Searle. La màquina sembla que pensa, però no pensa. Si una màquina hagués assistit a la presentació, amb tota seguretat hagués parat boja.
Josep Ramon Correal

Apolo y Dionisos

Dionisos y Apolo, escrit a quatre mans per Alfredo Álvarez Alcolea y José María Navarro Viñuales, advocat i notari respectivament que col·laboren a les Tribunes del Diari. Dionisos y Apolo és en gran part un recull dels articles publicats al Diari. L’obra té la peculiaritat que no es posa a la venda. Només la regalen. Els afortunats que van assistir a la presentació, que va voler ser una obra teatral amb cinc personatges dels quals a mi em va tocar fer de mare, podran rellegir el pensament dels autors. Per exemple, en un capítol, Navarro Viñuales no veu possible la intel·ligència artificial i ho sustenta en l’experiment mental del filòsof John Searle. La màquina sembla que pensa, però no pensa. Si una màquina hagués assistit a la presentació, amb tota seguretat hagués parat boja.

OPINIÓ COMPARTIDA AMB GRANS opinadors VALENTIFAINÊ

Tal com diu Josep Ramon Correal  un acaba una mica boix,  després de llegir-ne el llibre en realitat cassi res i casi tot ,  no semble real però  es mes real , moltíssim  dons la majoria son relats i retalls de histories ja publicades,  es de un suposa del seu o no diari .els seus llocs de treball els trenca clos cas que els clients portant , al despatx.

Poca cosa mes puc aporta dons , acabat sense sabé realment o si que llegint també , un entén o no las coses que pesant al mon, tragirant tan sol explicar,  que no deixeu de llegir-lo per que mai se sap que pot ser-ne un Politzer,   de la literatura actual,

El encert del títol del llibre es real , com u eren el Apolo i el Dionisos, diferents,  o no al final dos grans de la historia