Cuando tu Paraiso no esta en GOOGLE

El primer que he d'especificar és que es tracta d'un llibre de relats curts que no tenen a veure entre ells. El llibre està dividit en dues seccions, la primera (i en la meva opinió la més entretinguda) anomenada Contemporanis i la segona Històrics. Com he esmentat abans la primera part m'ha semblat moltíssim més interessant que la segona, històries més quotidianes, que en ocasions m'han fet riure, sentir pena, alegria ... En aquestes històries ens expliquen les inquietuds dels seus protagonistes, des de la infidelitat que pateix una de les protagonistes de la primera història, fins a la venjança d'uns artistes que pateixen plagi (Aquest relat em va semblar molt graciós alhora que interessant per com tracten els artistes un tema tan dolorós per als autors i creadors com és el plagi ) A la segona part hi va haver dues històries que em van semblar una mica més avorrides i que em van costar bastant arribar a atrapar-el gust, (veritablement a una d'elles, ja sigui per la seva extensió o pel tema que tractava, no vaig arribar a pillárselo del tot .) De totes maneres, en aquesta part arribi a trobar un parell de relats que em van encantar, i la veritat és que això ha fet que m'hagi quedat amb bon gust de boca amb el llibre en general. (Es diu ençà Històrics perquè tracten en ocasions de relats de personatges de la història com pot ser Velázquez)

La prosa de l'autor sincerament és meravellosa, les metàfores que fa servir per referir-se a emocions i sensacions fan que sens dubte puguis sentir aquestes sensacions com si les visquessis en les teves pròpies carns, el vocabulari exquisit, sens dubte, he de reconèixer que m'ha cridat molt l'atenció ja que escull amb delicadesa les paraules exactes. Un deu per a aquest apartat, sens dubte.

És cert que com he dit hi ha alguna cosa de baixada pel que fa a "diversió" o "entreteniment" en moltes dels relats, o almenys jo els he percebut així, però si és cert que aquesta falta es pot atribuir a la complexitat del tema a tractar o potser perquè els personatges són una mica menys carismàtics que la resta.

Opinion de varios mejores que yo.valenti fainê

"Los personajes están ambientados en distintos lugares y épocas". "Uno de esos ambientes sucede en Astorga a finales del siglo XIX". Se trata de un sobrino figurado de Matías Rodríguez, en el tiempo en que escribía la segunda edición de su monumental Historia de Astorga y cuando ya está a punto de llegar Gaudí. La peripecia acaece alrededor de una obra de teatro que se escenifica en el Casino.

 

"La trama que subyace a todos los relatos son las dificultades que encontramos cuando en un momento dado, no conseguimos llegar a ese ansiado paraíso, sea el que fuere, o cuando alguna circunstancia nos ha llevado fuera de él".finalmente comunicar que es un libro real como la vida misma en la que cada dia estamos mas inducidos .