1. Éxito de ventas en el Reino Unido.
2. El método de enseñanza del yoga en las escuelas más extendido en el Reino Unido.
3. Bellamente ilustrado.
4. Existe una gran demanda de libros que muestren, de forma práctica, como enseñar el yoga a los niños.Sinopsis

Lleno de divertidos juegos y rebosante de hondura pedagógica, Sentados sobre un pollo es un manual diseñado para motivar a los niños a que desarrollen sus habilidades de autocontrol, relajación o resolución de conflictos, mientras disfrutan de actividades lúdicas como el «Juego de la banana», «Árboles sigilosos», «Equilibristas geniales» o «Sentados sobre un pollo».

Este estimulante kit de actividades demuestra que «el yoga para niños» no es solo fácil de aprender y practicar, sino que, además, es una fuente segura de diversión, al tiempo que mejora el bienestar general de los niños. Este sencillo librito, elaborado con sumo cuidado y profesionalidad, abre las puertas del mundo del yoga a niños de todo el mundo, cualesquiera que sean sus rasgos, estado anímico, procedencia, cultura y necesidades

SENTADOS SOBRE UN POLLO, Los 52 mejores juegos para enseñar

Michael Chissick es un cualificado profesor de primaria y diplomado en yoga por la BWY (la mayor organización de yoga del Reino Unido). Imparte clases de yoga para adultos y, desde hace dos décadas, trabaja en diversas escuelas, enseñando yoga a niños y niñas del Reino Unido. Ha escrito numerosos libros, entre los que destacan Frog’s Breathtaking Speech o Ladybird's Remarkable Relaxation.

El método de enseñanza del yoga en las escuelas más extendido en el Reino Unido.

Repleto de divertidos juegos y rebosante de sabiduría pedagógica, Sentados sobre un pollo te ayudará a motivar a los niños para que desarrollen sus habilidades de autocontrol, relajación o resolución de conflictos, mientras disfrutan de actividades lúdicas como el Juego de la banana, Árboles misteriosos, Equilibristas geniales o Sentados sobre un pollo.

Este estimulante kit de actividades demuestra que «el yoga para niños» no es solo fácil de aprender y practicar, sino que, además, es una fuente segura de diversión, al tiempo que mejora nuestro bienestar general.

 

Este sencillo librito, elaborado con sumo cuidado y profesio-nalidad, abre las puertas al mundo del yoga a niños de todo el mundo, cualesquiera que sean su estado anímico, procedencia, cultura y necesidades. 

 

Un éxito de ventas en el Reino Unido, bellamente ilustrado

 

 

Asseguts sobre un pollastre" és el divertit títol d'un llibre-guia dirigit a docents perquè ensenyin ioga als seus alumnes a través de 52 jocs, com un recurs escolar amb el qual aconseguir més atenció i tranquil·litat a les aules, entre d'altres beneficis .

L'autor, Michael Chissick, dirigeix ​​el llibre a professors i professores d'educació primària i infantil, educació especial, especialistes en educació preescolar i directors de centres educatius perquè "quan més vibrant és l'efecte del ioga infantil i més positiva és la seva influència, és quan s'ensenya dins el pla escolar d'estudis ".

Chissick, mestre de Primària, és diplomat en ioga per la BWY, la major organització de ioga del Regne Unit i treballa des de fa dues dècades en escoles ensenyant ioga a nens.

Editat per Editorial Kairós, el llibre és molt pràctic i inclou dibuixos dels diferents jocs, alguns tan suggeridors com el citat "Asseguts sobre un pollastre", "Patates fregides clavades al fang", "Bitlles papallona", "Herois", " verí "o" La postura amagada al sac ".

En cada joc de ioga, l'autor orienta sobre l'edat dels alumnes que poden realitzar-lo, les postures de ioga recomanades i les habilitats que es persegueixen, com mantenir l'equilibri, improvisar relats, reaccionar amb rapidesa, escoltar i observar, entre moltes .

També es valoren els resultats de l'aprenentatge de cada joc i què ha de fer el mestre per desenvolupar-lo, en alguns casos donant més d'una opció.

Michael Chissick considera en la seva obra que la clau perquè la sessió de ioga sigui un èxit i tingui un efecte positiu "està totalment en mans del personal docent", que s'ha d'ocupar de fer de model de les postures, ajudar els alumnes a fer-les , guiar-los i cantar les cançons que acompanyen les postures i altres activitats.

En el joc "No estiguis trist", per exemple, es pretén treure a la llum les dots interpretatives de tots els alumnes i permet parlar amb ells sobre com les postures i l'exercici en general poden alegrar-nos quan estem tristos.

En el de "Asseguts sobre un pollastre" s'usen tres petites targetes del pollastre plastificades sobre les que s'asseuran els tres alumnes que mereixin estar amb l'esquena dreta, tinguin una atenció silenciosa, un somriure càlida i cordial i els dits índex i polze en contacte.

El docent, que ha de tancar els ulls mentre es reparteixen les targetes dels pollastres, ha de endevinar-ho, tot i que alguns alumnes intentaran confondre, per exemple no somrient.

Un altre joc, el "Cara a cara" serveix perquè cada alumne treballi amb una diversitat de companys de classe i no només amb els mateixos de sempre, usant les postures del Pal, Flamenc, Arbre, Banana, Ballarina 1 i Drac per parelles que van canviant, i que el docent elogiarà si s'aconsegueix l' 'efecte mirall'.

Autocontrol, autoestima, treball en equip, respectar els torns, parlar, treballar amb un límit de temps, esperar, concentrar-se, compartir, escoltar, interactuar i relacionar-se, independència, participació, respectar les regles del joc, mirar, prendre decisions, expressar-se amb fermesa i confiança i dirigir la classe són algunes de les habilitats que s'aposta per millorar o realçar amb aquests jocs.

L'autor també recomana als docents que és millor no puntuar els èxits dels alumnes o col·locar-los en un determinat nivell en funció de la seva destresa en fer les postures o les seves capacitats socials.

"Senzillament, els animo a tots a que ho facin el millor possible ja que millorin en les dues àrees. Si un nen ha après a relaxar-se fent la meva llegendària 'Relaxació de la marieta', no veig la necessitat que avanci al 'següent nivell' ¿No n'hi ha prou i magnífic que pugui i sàpiga relaxar-se? ", raona aquest expert.

Ser objetiu i practic aquet es el llibre

 

Llibre didàctic 100/100 forma part de aquets llibres que sempre reivindico , perquè la canalla se entretinguin y se acostumin a llegir desfruitant i jugant que es el que cal fer no obligant aquesta es una gran idea i aquet un bon llibre esplandit em ,mes de 50 jocs