Pàmies es una editorial independiente que echó a andar en 2007 con la premisa de hacerse un hueco en el panorama literario español, cosa que creo que hemos conseguido. Nos centramos en la ficción, más concretamente en la novela histórica, la novela negro-criminal y la romántica; esta última bajo el sello Phoebe. Todo ello no quita para que tengamos algún que otro título, pocos, que no casen con ninguno de estos géneros, y nos hayamos aventurado en el terreno de la no-ficción deportiva con nuestra colección Crónicas.

A pesar de todos los problemas que conlleva entrar en el mercado de la novela de género, y más en un momento como este en el que la crisis azota todos los ámbitos del comercio, hemos seguido una política de títulos coherente, atractiva y, por qué no decirlo, innovadora, y hemos conseguido ser un referente en los tres géneros que conforman nuestro «núcleo duro», como nos gusta llamarlo. Ahora, con esta nueva página web, queremos haceros llegar la información sobre nuestros libros y todo lo referente a la editorial de una forma más visual, clara y sencilla.

¡Espero que hayamos acertado y que os guste!

Un cordial saludo,

Carlos Alonso

Editor de Pàmies

Poséeme… Bésame con fuerza… Tómame una y otra vez… Al principio fue lo de siempre: chico conoce chica, chico conquista chica, chico se acuesta con chica.

Nuestra historia debería haber terminado justo después de la primera vez, cuando cada uno se fue por su lado. Pero nos volvimos a encontrar… en otras circunstancias. Unas circunstancias prohibidas.

Y ninguno de los dos fue capaz de resistirse. Las reglas eran sencillas, la pasión puro escándalo, y nuestros corazones estaban a salvo… Sin embargo, cuando algo lo consume todo, algo que es tan seductor como irreprimible, arriesgas todo lo que tienes para seguir disfrutándolo, incluso aunque esté destinado a estrellarse y arder. Pero así somos nosotros. Así es nuestro amor imperfecto. Lleno de turbulencias…

Turbulencias

Whitney Gràcia Williams és una autora de best-sellers del New York Times & USA Today amb diverses novel·les i cofundadora de The Indie Tea, un bloc per a autors de romanç indie.

Sóc una escriptora apassionada -el meu major somni és escriure i viatjar durant la resta de la meva vida-.
Sóc una alumna de la Universitat de Pittsburgh amb títols en anglès Escriptura, Comunicacions, i Filosofia (BPhil).

La relació entre ells comença amb sexe pur i dur, no hi ha res més. Però davant la insistència d'ella, per les seves ganes de saber d'ell, pel desig humà i normal de voler compartir bons i mals moments amb qui comences a apreciar, fan que la relació vagi avançant lentament, molt lentament. Tot molt real.

 Immediatament vaig quedar captivat per la configuració d'aquesta història perquè, com suggereix el títol, això té lloc en la indústria de l'aviació. Més específicament, un pilot i un assistent de vol. No estic en aquesta indústria, així que no sé què tan precises són algunes coses, però altres coses em diuen que el sentit comú està una mica fora del camp i només pel bé de la ficció. Em va agradar que Jake i Gillian no són tan fàcils d'entendre, cada un té problemes de confiança i, si ho dic jo mateix, en part són psicòpates. 'La qual cosa té molt sentit per a ells estar junts i perfectes l'un per l'altre!

 

 

 

La relació de Jake i Gillian és realment com una tempesta. Angoixat i salvatge. L'únic que no vaig poder fer va ser mirar cap a un altre costat. Aquest llibre va ser tan fàcil de llegir i em va impulsar a passar les pàgines més ràpid i més ràpid. M'encanta quan això passa, aquesta sensació que només he de saber què passarà després. No és una trama massa complicada, fins i tot quan es necessita cert grau de suspensió de creences per no analitzar les coses en excés. Tenia moltes coses resoltes en el meu cap abans de les revelacions, excepte la gran revelació al final. Definitivament no vaig veure venir això i crec que va ampliar l'escenari per a un final més dramàtic.

 

 

 

En general, excel·lent treball! En essència, Turbulence és romàntic poc convencional, sense complexos, sexy i simplement un bon moment per llegir. Sempre semblo connectar-me amb els personatges que Whitney G. crea i un cop més ho vaig fer amb aquests dos.

 

 

Opinio molt personal de vqalenti fainê

 

La trama del llibre no es nova encara que comença em filin de amor , la cosa enganxa , els personatges, de fet son del fet que aquestes coses passen, al mig de tot els familiars no es que, siguin gaire sers de els que puguis, tenir-ne confia sa al contrari ara no es un llibre que, sigui tan espectacular en definitiva li falta una mica mes de sucre, el que si es pot dir es que el detalls de totes la historia esta ven explicada em el qual se de felicitar la autora pro donar li un toc de atenció son massa repetitives em la vida real moltes de aquestes aventures