Qui som?
La divisió de serveis està formada per un equip de professionals qualificats i especialitzats en publicacions de prestigi i edicions personalitzades, amb més de 12 anys d'experiència en el món de l'edició.


La nostra raó de ser és oferir un servei integral a totes les empreses que necessiten editar publicacions de qualitat i prestigi, i proporcionar un ampli ventall de possibilitats a l'hora de personalitzar edicions amb objectius diversos.


Professionalitat, rigor i eficàcia defineixen la nostra manera de treballar i d'elaborar tots els projectes que ens confien els nostres clients. Llibres corporatius i de prestigi

• Edicions especials per commemorar fites importants

• Personalització d'edicions per a accions promocionals

• Llibres de regal per a clients i proveïdors

• Publicacions per a institucions

• Anuaris i Memòries


Eines d'acurat disseny i amb continguts sòlids que l'empresa necessita per a la seva activitat diària, instruments de màrqueting per acompanyar campanyes promocionals, o projectes commemoratius de dates i fites assenyalades.


La nostra experiència ens avala per donar resposta a les seves necessitats i assessorar-los en la tasca de comunicar els seus valors corporatius i potenciar la seva projecció dins el seu mercat.

G. K. Chesterton

G. K. Chesterton CRISTIANISME, PENSAMENT SOCIAL I LITERATURA TRIA DE TEXTOS SÍLVIA COLL-VINENT (ED.)

 

 

Periodista, filòsof, crític literari, orador, novel·lista... L’escriptor anglès G. K. Chesterton (1874-1936) és una figura polifacètica, complexa, molt interessant. Sílvia Coll-Vinent fa una tria de textos seus entorn dels tres grans àmbits sobre els quals va pensar, escriure i discutir: cristianisme, pensament social i polític, i literatura i crítica literària. Una gran part d’aquests fragments escollits s’han traduït per primera vegada al català, per bé que també s’inclouen en aquest volum algunes traduccions que ja havien estat publicades anteriorment però que a hores d’ara resultaven molt difícils de trobar (de Pau Romeva, C. A. Jordana o Marià Manent).

 

Sílvia Coll-Vinent és llicenciada en Filologia Catalana per la Universitat Autònoma de Barcelona i doctora per la Universitat d'Oxford. És professora de literatura catalana i europea contemporànies a la Facultat de Filosofia de la Universitat Ramon Llull.

 

Una persona nunca puede tener lo suficiente del apóstol de sentido común.

Pensamientos como “No hay cosas poco interesantes, únicamente personas desinteresadas”.

O “El verdadero soldado no lucha porque odia lo que está delante de él, sino porque ama lo que está detrás de él”.

O “Si no hubiera Dios, no habría ateos”.

Pero más allá de su ingenio lo que hoy reluce de Chesterton es que profetizó lo que hoy está sucediendo.

SE CONVIRTIÓ AL CATOLICISMO EN LOS AÑOS 20 DEL SIGLO XX

Gilbert Keith Chesterton (1874-1936), más conocido como G. K. Chesterton, escritor y periodista británico, cultivó, entre otros géneros, el ensayo, la narración, la biografía, la lírica, el periodismo y el libro de viajes.

Es fundamentalmente reconocido por su agudeza y su creatividad argumental.

Durante el año 1921 Chesterton mantuvo una constante correspondencia con Maurice Baring, el Padre John O’Connor y el Padre Ronald Knox.

Éstos lo ayudaron a ir de a poco cambiando su pensamiento anglo-católico hacia la fe que ellos profesaban, todos conversos al catolicismo.

UN PENSADOR PROFUNDO

Pero nos equivocamos si lo pensamos como un comunicador “brillantón”, porque realmente tuvo análisis proféticos impactantes. Sostuvo que había que prepararse para la gran batalla en defensa del sentido común.

Y lo escribió: Si un home ha de ser presumit, és indubtablement millor que ha de presumir sobre alguns mèrits o talents que no té realment. Per llavors la seva vanitat es manté més o menys superficial; segueix sent un simple error de fet, com el d'un home que creu que hereta la sang reial o pensa que té un sistema infal·lible per a Montecarlo. Perquè el mèrit és un mèrit irreal, no corrompi ni sofisticarà els seus mèrits reals. És inútil sobre la virtut que no té; però pot ser humil sobre les virtuts que té. Les seves qualitats veritablement honorables romanen en la seva innocència primordial; ell no els pot veure i no els pot espatllar. Si la ment d'un home es posseeix erròniament amb la idea que és un gran violinista, que no ha d'impedir que sigui un cavaller i un home honest.