Ahora Libros es una editorial cooperativa al servicio de la cultura catalana, comprometida con la innovación y con vocación internacional.

Trabajamos con una apuesta firme para la generación de ideas, la creatividad y la innovación.

Con un prólogo de Susanna Barreda y Txell Bonet , y textos de Dolors Bassa, Meritxell Borràs, Toni Comín, Jordi Cuixart, Oriol Junqueras, Carles Mundó, Clara Ponsatí, Jaume Asens, Montse Bassa, Txell Bonet, Jordi Borràs, Núria Cadenas, Pere Cardús, Jordi Creus, Josep Maria Fonalleras, Anna Horno, Núria Iceta, Oriol Izquierdo, Laura Masvidal, Carles McCragh, Albert Om, Javier Pacheco, Lluís Puig, Carles Puigdemont, Raül Romeva, Josep Rull, Jordi Sánchez, Meritxell Serret, Jordi Turull , Ada Parellada, Vicent Partal, Eva Piquer, Bernat Puigtobella, Vicenç Relats, Marta Rojals, Gabriel Rufián, Josep Santesmases, Xavier Sardà, Sílvia Soler, Toni Soler, Esther Vera, Pablo Vidal, Antoni Vives y Xevi Xirgo

per la llibertat!

Rebre una carta sempre és un raig de llum. Més encara quan s'està en captivitat, lluny de casa. Els catalans sentim com una ofensa col·lectiva presó dels nostres representants legítims i els líders de la nostra societat civil. En resposta, milers de persones han agafat paper i bolígraf, determinats a fer menys foscos els dies de presó i exili gràcies a la calor de les paraules.

Aquest llibre conté les cartes obertes dels presos polítics i els exiliats, així com també una bona mostra dels escrits que els han dirigit escriptors i periodistes com Jordi Basté, Jordi Borràs, Núria Cadenes, Jordi Creus, David Fernández, Josep M. Fonalleras , Albert Om, Ada Parellada, Vicent Partal, Eva Piquer, Marta Rojals, Xavier Sardà, Sílvia Soler, Toni Soler o Esther Vera, entre molts altres. El volum s'obre amb un pròleg de Susanna Barreda i Txell Bonet en forma de cartes creuades.

Aquesta elecció representa tota la gent que, de manera anònima, s'han abocat a escriure com a acte suprem de llibertat. La fortalesa, determinació i estima que es desprenen de cadascuna d'aquestes cartes donen fe d'un temps i d'un país que es nega a viure en la foscor.

 

 

Amb la compra d'aquest llibre contribueixes econòmicament a la caixa de solidaritat amb els presos polítics, els exiliats i les seves famílies.

La meva opinió també es valida.....valenti fainê

L'editorial ha eliminat la pàgina 155

Ara llibres ha decidit suprimir la pàgina 155 de tota l'edició dels seus llibres. El nombre, per tant, no apareixerà en tots els llibres que la cooperativa publiqui mentre durin les mesures aplicades per aquest article de la Constitució Espanyola que representa, segons la pròpia editorial, un cop d'estat a les institucions i al govern de Catalunya.

"La Cultura no pot quedar al marge d'una situació d'anormalitat democràtica com la que estem vivint. Per això, aquest gest que fem des de la cooperativa Som Ara llibres se suma a moltes altres iniciatives del món cultural per rebutjar la injustícia que és l'article 155 i reclamar l'alliberament dels presos polítics. " denúncia l'editorial catalana.

 

"Cap català sense aquet llibre a la ma"

 

No ha de faltar a les mans un llibre en què apreciaràs l'injust i complicat que és tot el món de la justícia i de la política, però davant les injustícies en les que ens vol ofegar aquest misser Govern vingut del Franquisme, hem de lluitar amb la nostra forma de fer-ho que és amb les mans aixecades i amb un crit vien alt llibertat a tots els presos polítics llibertat als cantants de rap llibertat per a tots aquells que no vulguin sotmetre, a les infraccions de les que són capaços uns personatges, llocs pel poble però que l'únic que saben és enriquir-se a base de castigar severament a tot un poble el català castigat fa ara ja més de 50 anys per una Catalunya lliure hauries de tenir i llegir aquest llibre