Naixement d'una línia editorial: Picarona 31/03/2013 Ens complau anunciar-vos que aquesta primavera neix en Obelisc una nova línia editorial. I és que hem decidit apostar també pels llibres infantils i aquest mes de març presentarem les nostres tres primeres novetats. Ens complau anunciar-vos que aquesta primavera neix en Obelisc una nova línia editorial. I és que hem decidit apostar també pels llibres infantils i aquest mes de març presentarem les nostres tres primeres novetats: EL LLIBRE DEL BON DORMIR, de Kerstin M. Schuld i Sabine Cuno EL NEN I LA BÈSTIA, d'Uwe Heidschötter & Marcus Sauermann L'homenet DELS SOMNIS, de Gianni Rodari i Anna Laura Cantone. Aquesta nova criatura editorial ve acompanyada, és clar, d'un nou segell, la imatge d'una careta somrient, entranyable i propera, que podeu veure al peu d'aquesta carta. Amb Picarona, prometem forjar nous lectors i omplir un espai meravellós, imaginatiu i nou en el seu univers infantil. Es tractarà d'una línia de llibres infantils que mostri les qualitats humanes, i aporti més missatges espirituals i educacionals sobre les temàtiques més quotidianes en la vida dels nens: l'hora de la son, l'alimentació, les maneres, la imaginació, els amics, els pares, les pors, etc. Ens anem a dirigir a una franja d'edat de 2 a 7 anys, amb obres que puguin ser llegides pels pares i també pels mateixos nens. La col·lecció -de la qual pretenem publicar uns 10 títols anuals-, inclourà àlbums il·lustrats que captaran en gran manera l'atenció dels petits. En ocasions títols independents, en altres, pertanyents a una sèrie. Com en tota família, l'arribada d'una nova criatura sempre ve acompanyada d'una gran alegria i il·lusió, i d'això us volem fer partícips. Així doncs, preneu nota del naixement de Picarona.net.

Sofía es una niña que pasa mucho tiempo sola. Tal vez demasiado. Una mañana, un ruido ensordecedor la despierta antes de que suene el despertador. Escucha chillidos y gorjeos como si estuviesen dentro de su cabeza… ¡Y es que su cabello se ha llenado de pájaros que no le permiten escuchar otra cosa! Triste y agobiada, Sofía deberá encontrar la manera en que los pájaros que han anidado en su cabeza se marchen y la dejen tranquila.

Con unas ilustraciones vívidas y una prosa cálida, Monika Filipina nos ofrece una emotiva historia sobre el poder terapéutico de la amistad. Pájaros en la cabeza habla a los pequeños lectores sobre la sensación de sentirse preocupado o triste, y los invita a confiar en la ayuda de los amigos para vencer esas emociones que tanto nos agobian.

Pajaros en la cabeza

Picarona las mejores inlustradoras y los mejores dibujos para nuestros hijos