L’equip d’Ara Llibres posa la seva expertesa en el món de l’edició al servei d’empreses i institucions.

Aportem solucions innovadores i a mida per generar el contingut, el disseny gràfic i el format més adient per a cada client i objectiu.

Desenvolupem projectes ‘claus en mà’ o serveis editorials per fases, segons les necessitats de cada client:


Conceptualització i desenvolupament del projecte.
Coordinació editorial.
Redacció de contingut.
Realització de fotografia, il·lustració i multimèdia.
Disseny gràfic i maquetació.
Serveis lingüístics de correcció i traducció.
Coordinació de la producció.
Formats digitals.
Gràcies a un gran equip d’editors i col·laboradors, aportem:

Creativitat.
Excel·lència.
Innovació.
Flexibilitat.
Compromís de calendari.
Preus competitius.
Per demanar-nos pressupost o consultar-nos sobre aquest servei, dirigiu-vos a: info@arallibres.cat.

Oriol Junqueras i Carles Puigdemont van ser els principals artífexs institucionals de l’èpica col·lectiva que protagonitzàrem l’1 d’octubre. De vegades, amb una encomiable determinació; d’altres, a empentes i rodolons. La pressió política i mediàtica de l’Estat va ser asfixiant, i si el Govern de Catalunya no va cedir i va impulsar el referèndum, va ser, sobretot, perquè president i vicepresident van anar-hi plegats. Avui, un és a la presó i l’altre a l’exili. No són els únics injustament privats de llibertat.

Aquesta obra narra, analitza i contextualitza, des de la perspectiva del nucli de col·laboradors més íntim del vicepresident Oriol Junqueras, el rerefons que va determinar les dures decisions de la tardor catalana: la precipitació del 20-S, la celebració del referèndum, el desconcert posterior a la proclamació de la República, l’ingrés en centres penitenciaris dels presos polítics, l’aplicació del 155, l’estratègia d’ERC per eixamplar la base de l’independentisme, la celebració de les eleccions del 21-D i els entrebancs per configurar un nou Govern. Però, més enllà del relat apassionat i de la informació inèdita d’aquest període transcendental, hi ha la voluntat manifesta de reivindicar i fer justícia a la figura i el treball d’Oriol Junqueras. Un llibre que vol ser també un homenatge i un nou clam per exigir el seu alliberament.

Oriol Junqueras. Fins que siguem lliures "«Som el fruit de moltes derrotes, però som llavor de totes les victòries.»"

Sergi Sol
(Barcelona, 1970) és llicenciat en Dret per la UB i va fer dos anys de cursos de doctorat al Departament d’Arquitectura Legal de la UPC. Ha treballat de periodista en diversos mitjans de comunicació. Ha estat vinculat a l’esquerra independentista i al moviment antimilitarista des de molt jove. El 1991 va ser detingut i empresonat a Alcalá-Meco en declarar-se insubmís al servei militar obligatori. Des del 2011 ha treballat al costat d’Oriol Junqueras i n’ha esdevingut una de les persones més properes i un dels seus principals

 

SAÜL GORDILLO 06.11.2018 15.30 h

Aquest era un llibre necessari perquè explica les interioritats de l'empresonament de l'exvicepresident del Govern, empresonat des de fa un any i acusat per la fiscalia general de l'Estat de ser el màxim responsable de la organització del referèndum d'autodeterminació de l'1 d'octubre de 2017. Gràcies al relat del col·laborador de Junqueras el lector descobrirà en tota la seva dimensió l'impacte que l'empresonament ha tingut en el líder independentista, i entendrà el posicionament polític després de la repressió policial, judicial i mediàtica patida l'últim any. El vessant humà, la component familiar, la relació a les presons d'Estremera i Lledoners de Junqueras amb els consellers Raül Romeva, Carles Mundó i Joaquim Forn, així com l'exili de la secretària general del seu partit i dona de la seva estricta confiança, Marta Rovira, enriqueixen un llibre que arriba a les llibreries en unes dates molt assenyalades. Fa un any del 27-O, un any de l'empresonament de Junqueras i la resta de consellers del Govern de Carles Puigdemont, i fa pocs dies de les peticions de penes de presó per part de la fiscalia general i l'advocacia de l'Estat.

Cal agrair a Sergi Sol la menció que fa en el seu llibre als mitjans públics, en el punt de mira abans, durant i després de l'aprovació al Senat de l'article 155 que suspenia l'autogovern a Catalunya. Sergi Sol destaca la valentia i fermesa dels professionals de Catalunya Ràdio, i la figura de Mònica Terribas com a objectiu dels mitjans editats a Madrid durant aquells intensos mesos del procés. Recordar els 
atacs físics a l'emissora pública i la criminalització dels mitjans públics catalans ara fa un any forma part del relat del llibre 'Oriol Junqueras. Fins que siguem lliures', però també d'un altre volum que properament arribarà a les llibreries, 'El 155: tot allò que no t'han explicat' (3i4), del també periodista Joan Martínez Vergel, que va ser cap de premsa de l'aleshores secretari general de Presidència de la Generalitat, Joaquim Nin. Martínez presentarà el proper 19 de novembre el seu llibre al Palau Robert de Barcelona, envoltat d'alguns dels polítics que van ser víctima directa de l'aplicació del 155. Agraeixo també a Joan Martínez que hagi inclòs en el seu llibre el testimoni de la nostra experiència directa des de Catalunya Ràdio, que tot i no ser intervinguda directament pel 155 de l'Estat va patir un assetjament sense precedents i va aparèixer en el catàleg d'objectius a tombar per part de determinats mitjans i forces polítiques.
    
Gràcies a Sol i Martínez, les fortes pressions d'aquells mesos i la resposta digníssima i ferma dels professionals de Catalunya Radio i de la seva audiència recobren sentit i queden documentades a benefici d'inventari per a la història dels mitjans de comunicació i del país.

 

Gràcies al relat del col·laborador de Junqueras el lector descobrirà en tota la seva dimensió l'impacte que l'empresonament ha tingut en el líder independentista, i entendrà el posicionament polític després de la repressió policial, judicial i mediàtica patida l'últim any. El vessant humà, la component familiar, la relació a les presons d'Estremera i Lledoners de Junqueras amb els consellers Raül Romeva, Carles Mundó i Joaquim Forn, així com l'exili de la secretària general del seu partit i dona de la seva estricta confiança, Marta Rovira, enriqueixen un llibre que arriba a les llibreries en unes dates molt assenyalades. Fa un any del 27-O, un any de l'empresonament de Junqueras i la resta de consellers del Govern de Carles Puigdemont, i fa pocs dies de les peticions de penes de presó per part de la Fiscalia General i l'Advocacia de l'Estat.

UPINIO DE UN APRENET

Llibre enriquidor sobre  la gent que intenten fer un país millor, lluitant per una llibertat que cada dia es veu més embolicada.

Després d´aquelles detencions arriben encara, amenaces més greus,

 el company Sergi Sol amic personal de l´Oriol i la llarga llista d´acusats empresonats, i persones fora del nostre país Catalunya, explica entre línies i sense perjudicar als defensors dels nostres conqueridos, terres, llengua ,defensada fins, al màxim molt a pesar de las polítiques de estrofes reparades, que no podran mai sonar a las nostres terres.

Un gran llibre per recordar una mica més qui tenim a deban nostre, una política de gent que no volen que el nostre País sigui pròsper y ric i ple de pau sense l´ajut de la màfia espanyola política, adinerada al costat dels rics. Així doncs que felicitats per allò que ens has explicat de bona tinta,

conqueridors, a defensar les nostres terres nostra llengua i jugant-les seves pròpies carns estan intentant canviar, la política i la tranquil·litat  econòmica social i cultural del nostre país tot i les polítiques del mes jo que el teu o el teu mes que meu  això són sonets diaris que res canvien el nostre pensament i mai els deixarem, que cavin  sempre amb les mans altes en musica de pau  volem que la llibertat per fer-ne del nostre país el mes pròsper i  justs.

 

Valenti Fainé