Gracias a la gran col·laboració de ARA Llibres moltes gràcies a tot el equip que feu possible aquestes grans lectura

Quan la injustícia és la llei, la desobediència és un dret.
Et queda la possibilitat d’obeir la pròpia consciència i no caure en la resignació ni en la frustració. Ni com a persona ni com a poble. En Jordi Cuixart, el president d’Òmnium Cultural, ha decidit transformar la tristesa i la grisor d’una cel·la en el millor altaveu de la lluita compartida per l’autodeterminació i els drets humans.
Ens convida a no defallir, a protestar, a escoltar... i a la mobilització permanent noviolenta. Perquè quan la injustícia és la llei, la desobediència civil és un dret. Ho tornarem a fer és un manifest personal i col·lectiu, vital i polític, meditat després de més de 20 mesos a la presó i 52 sessions al Judici a la Democràcia del Tribunal Suprem. Un manifest emocionat però rigorós, directe i valent, que ens commina a perdre la por i a exercir a consciència les llibertats fonamentals amenaçades als Països Catalans i arreu del món.
Perquè els nostres fills puguin viure en un país més just i més lliure, ho tornarem a fer.

“Ho tornarem a fer”. Amb aquesta frase, Jordi Cuixart, president d’Òmnium Cultural

Jordi Cuixart i Navarro (Santa Perpètua de Mogoda, 1975) és el 10è president d’Òmnium Cultural, la principal entitat cívicocultural de Catalunya, amb 170.000 socis. Porta més de 600 dies de presó per cridar a la participació en la manifestació pacífica del 20-S i en el referèndum de l’1 d’Octubre. Amb el judici al Tribunal Suprem vist per sentència, la Fiscalia manté l’acusació de rebel·lió i la petició de pena de 17 anys de presó.

Quan than pres la libertad, com a persona, com a poble, què et queda? Et queda la possibilitat de decidir sobre la teva conciencia. En Jordi cuixart ha decidido des o be ir. Desobeirà la tristeza i la grisor pròpia duna cel·la. Com a poble, ens con vida a no defallir, a mobilitzar-nos, a protestar, a escoltar, a des o be ir pacíficament les injustícies. Perquè quan la injusticia és la Llei, la desobediencia és un Dr et. Ho tornarem a fer, és un manifest personal i una herencia política, meditat en les llargues hores passades a la presa i al banc dels acusats del Tribunal Supremo de Madrid. Un manifest emocionante però rigorós, directe i valent, que ens com mi na a per Dr e la por, perquè la por és el Vera que ho paralitza tot, el llama més pesar en el llama camí cap a la libertad.

Cuixart publica el llibre ‘Ho tornarem a fer’ que reclama desobeir col·lectivament “de forma no violenta”

 El llibre ens convida a no defallir, a protestar, a escoltar... i a la mobilització permanent noviolenta. Perquè quan la injustícia és la llei, la desobediència civil és un dret. Ho tornarem a fer és un manifest personal i col·lectiu, vital i polític, meditat després de més de 20 mesos a la presó i 52 sessions al Judici a la Democràcia del Tribunal Suprem. Un manifest emocionat però rigorós, directe i valent, que ens commina a perdre la por i a exercir a consciència les llibertats fonamentals amenaçades a Catalunya i arreu del món.

Graciés Llibres ARA