Acrollam

Valentifaineros20015.es Acrollam Image
El libro Acrollam en formato PDF. El libro Acrollam en formato MOBI. El libro Acrollam en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Biel Mesquida. Disfruta leyendo con el sitio web valentifaineros20015.es.
FECHA 2008
TAMAÑO DEL ARCHIVO 8,44 MB
AUTOR(A) Biel Mesquida
NOMBRE DEL ARCHIVO Acrollam.pdf
ISBN 9788497872874
DESCRIPCIÓN
"Voy leyendo y en ocasiones la isla de Acrollam se me presenta emparentada con el gran patio de vecinos que era el mundo de Baroja" Enrique Vila-Matas Després de la rebuda excepcional d'Els detalls del món, que va obtenir el Premi Nacional de Literatura 2006, Editorial Empúries celebra ara el seixantè aniversari de Biel Mesquida amb Acrollam, un singular volum amb 99 narracions. Text de contraportada Acrollam ens torna a immergir en una Mallorca rabiosament actual: Mesquida hi desplega un mostrari esplèndid de personatges de tota edat i condició: la dona immigrant que treballa en un hotel, l’esposa abandonada que es consola davant del mirall, l’adolescent que talla amb el nòvio per email, el traficant immobiliari que amb poc temps vol fer-se ric a la mallorquina, el fiscal que en lloc de lluitar com un senglar contra la corrupció, dina i sopa amb els corruptes... Mesquida descriu la devastació del territori mallorquí en la seva dimensió més tràgica, com si fos l’extinció d’un paisatge interior: l’especulació urbanística mata també les persones, en corromp la fibra i degrada la seva memòria, la seva veritat. Assistim aquí a un doble moviment accelerat que ens introdueix en la vida íntima d’un personatge per obrir-nos el món en la seva més gran amplitud. L’escriptor tan aviat s’hi mostra elegíac com satíric, però el traç de la frase és sempre precís, escrit amb un pols nítid i alhora emocionat: en el seu ritme vertiginós, la prosa de Mesquida gairebé ens obliga a contenir la respiració mentre llegim.
DESCARGAR LEER EN LINEA

Acrollam Blanc 2018, Mallorca del revés - Gastroactitud ...

Compra Acrollam de Biel Mesquida Amengual en Bajalibros, tu tienda de libros online.

Acrollam - Biel Mesquida Amengual | Planeta de Libros

Acrollam nos sumerge en una Mallorca rabiosamente actual: Mesquida despliega un muestrario espléndido de personajes de toda edad y condición: la mujer inmigrante que trabaja en un hotel, la esposa abandonada que se consuela delante de un espejo, el adolescente que corta con su novio por email, el tr...
LIBROS RELACIONADOS

Dormir Y Soñar - Dieter E. Zimmer.pdf

Hermana De Fuego - Jude Deveraux.pdf

Mascarada (Catalogo De Exposicion).pdf

Anomalies Constructives.pdf

El Bebedor De Vino De Palma.pdf

Jorge Dimitrov.pdf

Bioetica Para Todos (3ª Ed).pdf

Calendari 2011 Valencia 1 (16x16).pdf

Unicornios: El Vestuario En Pegatinas.pdf

Falange Y Fascismo: Dos Doctrinas Diferentes. Dos Modos Distintos De Entender La Vida Y La Muerte.pdf

Investigacion En Educacion Matematica.pdf

Garaia 4. Nafarroa(cuarto Secundaria).pdf

Historia Del Mundo Moderno (Iii).pdf

Aproximacion A La Literatura Latina Tardia Y Protomedieval.pdf

L Esgarrifos Secret D Enterrarats: Tenebrosa Tenebrax 8.pdf