Joves D Origen Immigrant A Catalunya (Col. Estudis)

Valentifaineros20015.es Joves D Origen Immigrant A Catalunya (Col. Estudis) Image
El libro Joves D Origen Immigrant A Catalunya (Col. Estudis) en formato PDF. El libro Joves D Origen Immigrant A Catalunya (Col. Estudis) en formato MOBI. El libro Joves D Origen Immigrant A Catalunya (Col. Estudis) en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Vv.aa.. Disfruta leyendo con el sitio web valentifaineros20015.es.
FECHA 2010
TAMAÑO DEL ARCHIVO 5,40 MB
AUTOR(A) Vv.aa.
NOMBRE DEL ARCHIVO Joves D Origen Immigrant A Catalunya (Col. Estudis).pdf
ISBN 9788439383284
DESCRIPCIÓN
Aquest estudi és el resultat d'una recerca que es va iniciar a finals de 2007 gràcies al suport de la Secretaria de Joventut. El treball parteix de dos elements que han esdevingut constants de la nostra societat i que fan que els resultatsde l'estudi siguin plenament vigents: a) el paper estructural de la immigracióenles societats avançades; b) la complexitat creixent a què fan front les administracions en la provisió de serveis públics. Les aportacions d'aquesta obra se centren en l'anàlisi de l'encaix estructural de la joventut d'origen immigranten la nostra societat i la millora de la comprensió de la diversitat de demandes i necessitats que presenta internament aquest col—lectiu.
DESCARGAR LEER EN LINEA

Projectes - grelie.udl.cat

Per aquest motiu, durant l'estat d'alarma, el Calendari de l'Idescat de difusió de resultats s'actualitzarà setmanalment. D'altra banda, ara més que mai, l'Idescat agraeix la col·laboració en la resposta a les enquestes tant d'empreses com de llars, que és

Xarxa d'acollida i acompanyament per a persones immigrades ...

El fracàs escolar entre els joves d'origen marroquí és el doble que el dels autòctons i és més alt entre els nois. Aquesta és una de les principals conclusions d'un estudi presentat aquest dijous per la Fundació Ibn Battuta, que alerta sobre la poca continuïtat després de l'ESO per continuar amb estudis postobligatoris.
LIBROS RELACIONADOS

Coneixement I Societat Nº 9.pdf

Corazon Amargo Y Las Pulgas.pdf

La Dama De Reus.pdf

Lactancia Materna (6ª Ed).pdf

El Lenguaje De Los Muertos.pdf

S. P. Q. R. El Senador De Roma.pdf

Feng Shui. El Libro Del Bienestar.pdf

Sucedio Una Noche.pdf

Proyecto Volteretas Educacion Infaltil 2º Trimestre, 3 Años.pdf

Cos De Professors D Ensenyament Secundari. Orientacio Educativa. Temari Vol. I..pdf

El Esplendor Del Reino Visigado De Toledo.pdf

Elementos De Pnl: Que Es Y Como Utilizar La Programacion Neurolin Güistica.pdf

Plantas Medicinales Y El Tratamiento Del Nerviosismo Y El Insomni O.pdf

La Liturgia, Epifania De La Iglesia.pdf

Manual Practico De Los Loros Amazonicos: Seleccion, Alojamiento, Alimentacion, Salud, Cuidados, Adiestramiento, Especies.pdf

Asturianos Universales. Tomo Xiv.pdf