Pere Aldavert: Una Vida Al Servei De L Ideal

Valentifaineros20015.es Pere Aldavert: Una Vida Al Servei De L Ideal Image
El libro Pere Aldavert: Una Vida Al Servei De L Ideal en formato PDF. El libro Pere Aldavert: Una Vida Al Servei De L Ideal en formato MOBI. El libro Pere Aldavert: Una Vida Al Servei De L Ideal en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Carlota Duran. Disfruta leyendo con el sitio web valentifaineros20015.es.
FECHA 2006
TAMAÑO DEL ARCHIVO 8,79 MB
AUTOR(A) Carlota Duran
NOMBRE DEL ARCHIVO Pere Aldavert: Una Vida Al Servei De L Ideal.pdf
ISBN 9788484158042
DESCRIPCIÓN
Primera biografia de Pere Aldavert i Martorell, personatge clau en el desenvolupament del moviment catalanista. Fundador i responsable de La Renaixensa durant més de trenta anys, els seus articles, escrits en un llenguatge planer i molt viu, però amb una gran càrrega ideològica, van ajudar decisivament a l’engrandiment del catalanisme. Aquest llibre no solament retrata el personatge, sinó que també dóna una visió històrica de finals del segle XIX.
DESCARGAR LEER EN LINEA

El Poble De Matadepera

Aldavert, Pere (Barcelona, 1850-1932) Polític i escriptor; editor i director de La Renaixença. Fons Pere Aldavert i Martorell. Documentació personal, correspondència. Accés: En procés, consulteu la seva disponibilitat al ... Duran: "Pere Aldavert. Una vida al servei de l'ideal"

Metges Catalans | Pere Santaló i Castellví

La Sala d'Actes, diverses sales per a entitats, les instal·lacions de Matadepera Ràdio, les oficines de la regidoria de Comunicació, la Biblioteca Àngel Guimerà o les oficines de la regidoria de Cultura i Festes són els eixos vertebradors del Casal de Cultura, veritable motor associatiu del poble que també inclou un bar gestionat per una concessió municipal.
LIBROS RELACIONADOS

El Secret Del Bandoler (Premi Gran Angular 2007).pdf

Una Historia Sentimental De Las Ciencias.pdf

La Cerdanya De Finals Del Segle Xviii Vista Per Francisco De Zamora. Pròleg De Joan Pous.pdf

La Sierra De Atapuerca.pdf

El Nono Blanco.pdf

Mi Manuscrito.pdf

La Diplomacia Española Y Marruecos, 1907-1909.pdf

Cyboria: Ultima Estacion: Fin Del Mundo.pdf

La Conjura Contra America.pdf

Lily La Reina De Lso Disfraces (Toca Y Juega).pdf

Los Pagaza. Historia De Una Familia Vasca.pdf