(Pe) L Home Del Llac

Valentifaineros20015.es (Pe) L Home Del Llac Image
El libro (Pe) L Home Del Llac en formato PDF. El libro (Pe) L Home Del Llac en formato MOBI. El libro (Pe) L Home Del Llac en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Arnaldur Indridason. Disfruta leyendo con el sitio web valentifaineros20015.es.
FECHA 2010
TAMAÑO DEL ARCHIVO 3,22 MB
AUTOR(A) Arnaldur Indridason
NOMBRE DEL ARCHIVO (Pe) L Home Del Llac.pdf
ISBN 9788482649948
DESCRIPCIÓN
El nivell de l’aigua d’un llac baixa tot de sobte després d’un terratrèmol. L’absència d’aigua descobreix un esquelet mig enterrat en el llit de sorra del llac. La calavera té un orifici. Encara més estranya és la presència d’un gros aparell de ràdio amb inscripcions en rus. Erlendur, Elinborg i Sigurdur Oli inicien una investigació que els porta fins a l’època de la guerra freda, quan els estudiants d’esquerres més brillants eren enviats a estudiar a l’Alemanya Oriental. La trama mescla un cas d’assassinat amb les esperances de la joventut i l’espionatge internacional. Caldrà força temps, no obstant, abans que aquest episodi mostri tots els seus caires, els seus secrets, i que les diverses traïcions que es van cometre siguin venjades. L’home del llac descriu passions i somnis, el destí de gent desapareguda i el dolor dels que es queden enrere.
DESCARGAR LEER EN LINEA

Refugio del Lago Pessons | ANDORRA

comporta un seguit de conseqüències negatives, o impactes, en el medi ambient. La contaminació La contaminació és un fenomen produït en el medi ambient causat per l'existència de determinats agents físics, químics i biològics, i que, per la seva naturalesa o quantitat produeixen efectes nocius als ecosistemes.

Enllacem-nos pel Dia Mundial Contra el Càncer | AFANOC

La primera referència coneguda de l'ús d'escarapel·les de color groc es troba l'any 1704, per la referència a que el virrei de Catalunya Francisco Antonio Fernández de Velasco y Tovar va prohibir-ne el seu ús partidista durant la guerra de Successió, per a evitar la publicitat del bàndol que les usava "creando discordias entre las familias".
LIBROS RELACIONADOS

J.v. Foix* Cinc Rutes Literàries.pdf

El Estatuto De Autonomía De Cataluña.pdf

Biologia I Geologia Ciencies De La Naturalesa 2n Eso Quadern D Am Pliacio A 1 Er Cicle.pdf

Principios De Diseño Basicos Para La Creacion De Sitios Web.pdf

Medida Y Control Del Ruido.pdf

Isaac Newton.pdf

Le Silence Des Livres.pdf

Bases Anatómicas Y Fisiológicas Del Deporte.pdf

101 Tecnicas Para Promover Tu Web.pdf

Guia De Think Tanks En Catalunya.pdf

Recuperar La Luz: La Fotografia Como Terapia.pdf

Mi Cuerpo Es Mi Enemigo.pdf

Lengualos Caminos 2ª Primaria Ed 2011 Canarias.pdf

Poemas Del Poligono Industrial.pdf

Anuario Arquitectura Nº 7.pdf

Los Amores De Shakespeare.pdf

Marketing Bancario En La Era De La Informacion.pdf

Dsm-iv-tr. Breviario: Criterios Diagnosticos.pdf

Anita Y El Oso.pdf

Noche Tenebrosa.pdf