Correccio I Traduccio De Textos Informatics

Valentifaineros20015.es Correccio I Traduccio De Textos Informatics Image
Descubre el libro de Correccio I Traduccio De Textos Informatics con valentifaineros20015.es. Lea el PDF de Correccio I Traduccio De Textos Informatics en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Correccio I Traduccio De Textos Informatics y otros libros de Anna I Montesinos Lopez, Llum Bracho Lapiedra.
FECHA 2002
TAMAÑO DEL ARCHIVO 5,32 MB
AUTOR(A) Anna I Montesinos Lopez, Llum Bracho Lapiedra
NOMBRE DEL ARCHIVO Correccio I Traduccio De Textos Informatics.pdf
ISBN 9788497051385
DESCRIPCIÓN
Aquest manual està adreçat a l'alumnat que cursa l'assignatura Correcció i Traducció de Textos Informàtics, que s'imparteix a l'Escola Universitària d'Informàtica de la Universitat Politècnica de València. El manual està dividit en cinc parts, en les quals es tracten diferents nivells lingüístics, discursius i textuals. En primer lloc, s'introdueix l'alumnat en els fonaments de les tasques de correcció i de traducció de textos cientificotècnics. En la segona part es consideren aspectes textuals i pragmàtics del discurs de la informàtica. En la tercera, s'inclouen temes que analitzen els problemes amb què l'alumnat es pot trobar quant a qüestions morfosintàctiques. En quart lloc, hi ha els apartats de terminologia i barbarismes informàtics. Finalment, es tracten els aspectes tipogràfics del text. El manual conté tant continguts teòrics com diversitat d'activitats relacionades amb la correcció i traducció dels textos informàtics.
DESCARGAR LEER EN LINEA

Corrección de Textos Online

correcciÓ i traducciÓ de textos informÀtics 3.2. els usos incorrectes de l'article. 35 3.3. l'Ús incorrecte del castellanisme lo 37 3.4. l'ordre dels adjectius 41

Helena Borrell - Traducció, correcció i edició

Entre altres tasques, dins d'aquest àmbit, realitzaran correcció i edició de textos, assessorament a empreses, traducció d'obres literàries i textos específics, crítica literària, documentalista, traducció de pel·lícules, documentals, dibuixos animats, sèries,anuncis de publicitat, etc. Indústria. Departaments comercials.
LIBROS RELACIONADOS

Un Encuentro Inesperado.pdf

Cuatro Generales 2. La Lucha Por El Poder.pdf

Meditación Y Mantras.pdf

Años Difíciles.pdf

Cartelera Turia Nº 2586.pdf

La Habitación Cerrada.pdf

El Cim Dels Espadats.pdf

Los Caminos Hacia La Modernidad Educativa En España Y Portugal (1 800-1975) (Actas Del Ii Encuentro Iberico De Historia De La Educacion).pdf

El Castillo De Arena.pdf

En Torno Al 98. Política Y Literatura.pdf