La Masia Catalana: Evolucio, Arquitectura I Restauracio

Valentifaineros20015.es La Masia Catalana: Evolucio, Arquitectura I Restauracio Image
Descubre el libro de La Masia Catalana: Evolucio, Arquitectura I Restauracio con valentifaineros20015.es. Lea el PDF de La Masia Catalana: Evolucio, Arquitectura I Restauracio en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga La Masia Catalana: Evolucio, Arquitectura I Restauracio y otros libros de Vv.aa..
FECHA 2005
TAMAÑO DEL ARCHIVO 5,28 MB
AUTOR(A) Vv.aa.
NOMBRE DEL ARCHIVO La Masia Catalana: Evolucio, Arquitectura I Restauracio.pdf
ISBN 9788495946522
DESCRIPCIÓN
La Masia catalana. Evolució, arquitectura i restauració és una obra que tracta amb rigor i objectivitat un tema d’importància cabdal dins el camp del patrimoni arquitectònic català: la masia. La masia ha sofert en els darrers temps un greu procés de mistificació, que si bé en molts casos l´ha salvat de l´anorreament, l´ha convertit sovint en una peça de concepció decorativista poc respectuosa amb el seu origen i amb uns criteris estètics rigorosos. Les noves necessitats generades per l´evolució dels temps a les zones rurals o la reconversió d´aquests habitatges pagesos en segones residències o establiments de serveis (restaurants, hospedatges...) obliguen a efectuar unes reformes que és bo que es portin a terme adequadament. El llibre ens introdueix al món de la masia d´una forma gràfica i amb un llenguatge adaptat a un públic ampli interessat en el tema: arquitectes, aparelladors i constructors però també propietaris d´habitatges rurals i amants de la tradició. Es descriu el seu origen, les seves implicacions paisatgístiques i, especialment, les seves característiques constructives i l´ús dels materials. En un darrer apartat, de gran interès per a l´usuari, es donen pautes concretes per la restauració.
DESCARGAR LEER EN LINEA

Gaudi. La Masía catalana "Evolució, arquitectura i ...

Lee toda la información gratis sobre el libro y ebook LA MASIA CATALANA y del autor Ramon Ripoll I Masferrer. También podrás acceder al enlace para comprar el libro LA MASIA CATALANA y obtenerlo en pdf, epub, libro o el formato que desees.

La masia catalana: Evolució, arquitectura i restauració ...

Información del libro La Masia catalana: evolució, arquitectura i restauració
LIBROS RELACIONADOS

Poemas.pdf

Tratado De Derecho De Familia Iii: La Ejecucion De Las Resolucion Es Dictadas En Procesos De Familia.pdf

El Necronomicon (2ª Ed.).pdf

Lolita.pdf

Temas De O.r.l. Iii.pdf

Que Li Agrada A L'abella?.pdf

Grupo Gutai.pdf

El Amor A Ojos Abiertos.pdf

Pedres I Altres Histories.pdf

Grafomotricitat 5 Projecte Pessigolles.pdf

Gran Historia Universal 20: El Mundo Napoleónico.pdf

The Jewish Catalonia. Trips Around Edom S Lands.pdf