Centaures

Valentifaineros20015.es Centaures Image
El libro Centaures en formato PDF. El libro Centaures en formato MOBI. El libro Centaures en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Merce Foradada. Disfruta leyendo con el sitio web valentifaineros20015.es.
FECHA 2005
TAMAÑO DEL ARCHIVO 5,61 MB
AUTOR(A) Merce Foradada
NOMBRE DEL ARCHIVO Centaures.pdf
ISBN 9788497911498
DESCRIPCIÓN
“I sobretot, per damunt de tot, fill, és això: la vida. L’únic do que se’ns fa, la porta, el vehicle i el medi de tot el bo i el dolent que podrem abastar”, diu la Vipa. La protagonista d’aquesta història necessita d’una contradictòria barreja de qualificatius per definir la vida. És sorprenent, dolça, esquerpa, apassionant... sempre difícil i sobretot... única. Per això no se sent capaç de renunciar-hi. A través de circumstàncies complicades, insòlites, els personatges d’aquesta novel·la lluiten i es rebel·len contra la cara més dura de l’existència, per acabar rendint-se a l’esperança. "Centaures" ens parla de la vida i de la dignitat dels éssers que accepten entomar-la amb coratge, amb la convicció que sempre hi ha un camí que ens duu cap endavant... o cap amunt. Mercè Foradada Morillo va néixer a Barcelona l’any 1947, però viu a Vilanova i la Geltrú. És llicenciada en Filologia Catalana i ha exercit com a professora numerària de llengua i literatura catalanes en diversos instituts. Actualment està en serveis especials a l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú com a regidora de Cultura. Ha escrit i publicat alguns llibres de text i materials per a l’aprenentatge del català, com ara la sèrie Català Guai, juntament amb Lupe Moratalla. En l’àmbit de la creació, fins ara ha publicat la novel·la En el prestatge (premi DON-NA 2001-2002) i el recull de narracions Velles, amb v de vida, totes dues a Edicions 62. Actualment treballa en un llibre que versa sobre dones vilanovines del segle XIX. És un recull de quatre vides en què es combina la investigació i la ficció.
DESCARGAR LEER EN LINEA

Centaures Courvilloise - Equipo deportivo escolar ...

El autor de Centaures, con isbn 978-84-7502-137-9, es Manuel Molins Casaña, esta publicación tiene ochenta y ocho páginas.. Centaures está editado por Tres I Quatre. Fue fundada en 1968 y actualmente se encuentra en Valencia. Tiene más de 1000 libros en catálogo.

Centaures Courvilloise - Equipo deportivo escolar ...

Centauros del desierto es una película dirigida por John Ford con John Wayne, Natalie Wood, Jeffrey Hunter, Ward Bond, .... Año: 1956. Título original: The Searchers. Sinopsis: Texas. En 1868, tres años después de la guerra de Secesión, Ethan Edwards, un hombre solitario, vuelve derrotado a su hogar. La persecución de los comanches que han raptado a una de sus sobrinas se ...
LIBROS RELACIONADOS

Los Secretos Del Mar: Viajes (Tomo 1).pdf

Sierra De Urbion Y Su Entorno: Guia Del Visitante.pdf

En Paral.lel: L Antulio I El Testament D En Pepus Marxus.pdf

Exedra Filosofia: Cuaderno De Ejercicios 2: Filosofia Medieval Y Renacimiento (2º Bachillerato).pdf

Ingles En Una Semana (Con Casetes).pdf

La Cienaga De Los Hipopotamos.pdf

La Paraula De Deu Cada Dia.pdf

Musica 6 (3er Cicle) (Proyecte Mosaic).pdf

El Otro Garcia Marquez, Los Años Dificiles.pdf

Microbiologia Medica De Jawetz, Melnick Y Adelberg.pdf

Guia De Las Plantas Medicinales Del Camino De Santiago.pdf

Poesia De Pablo Neruda. Tomo Ii.pdf