No Som Estupids: Que Pensen Els Adolescents Catalans

Valentifaineros20015.es No Som Estupids: Que Pensen Els Adolescents Catalans Image
Cuida los árboles y descarga el libro de No Som Estupids: Que Pensen Els Adolescents Catalans en formato electrónico. En valentifaineros20015.es encontrará el libro de No Som Estupids: Que Pensen Els Adolescents Catalans en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee No Som Estupids: Que Pensen Els Adolescents Catalans en tu teléfono, tableta o navegador!
FECHA 2005
TAMAÑO DEL ARCHIVO 7,42 MB
AUTOR(A) Monica Artigas, Magda Banderas
NOMBRE DEL ARCHIVO No Som Estupids: Que Pensen Els Adolescents Catalans.pdf
ISBN 9788429756517
DESCRIPCIÓN
“Tenim les hormones esverades”. Tanmateix, això no justifica que “els mitjans de comunicació ens titllin de borratxos i drogoaddictes”. “Encara que puguem semblar molt salvatges, en el fons som molt tímids”. Aquestes són algunes de les opinions que es recullen en aquest llibre, on joves de tot Catalunya s'expressen en primera persona. Sense filtres i sense embuts, víctimes i agressors parlen sobre el bullying, noies de tretze any expliquen la seva relació amb el “porros” i el botellon. D'altres, analitzen l' obsessió amb les operacions d'estètica, l'ESO, el nacionalisme, les relacions sexuals, els embarassos no desitjats i la importància de tenir bons amics. Fan autocrítica, però reclamen que els adults també en facin. “Aquesta generació, la meva, ha estat educada per la vostra”, els recorda un noi de disset anys. El resultat no és tan dolent com diuen els catastrofistes: “No som una generació estúpida i materialista”. Els 2.800 adolescents que han contestat les preguntes de les periodistes Mònica Artigas i Magda Bandera demostren que tenen moltes coses a dir sobre les noves famílies, les hipoteques “impossibles”, els matrimonis homosexuals, la immigració, les desigualtats de gènere, les guerres i els problemes mediambientals. Demanen tolerància i asseguren que la practiquen. “Recordeu que no tots som iguals, no tots escollim una ideologia perquè l'amic ho faci, no tots ens posem a matar neurones pel fet que borratxo lligo més, no tots anem pel carrer buscant el diferent per així robar-lo... Alguns creiem en l'amor, ens indignem davant la injustícia i cridem, ens sentim “intolerats”, però alhora genis perquè pensem que algun dia tothom valorarà la nostra feina i els llibres d'història ens recordaran”.
DESCARGAR LEER EN LINEA

PDF Bibliografia ADOLESCÈNCIA

No som estúpids.: Què pensen els adolescents catalans (No Ficció) | Mónica Artigas Álvarez, Magdalena Bandera Conejo | ISBN: 9788429756517 | Kostenloser Versand für alle Bücher mit Versand und Verkauf duch Amazon.

No SOM Estupids: Que Pensen Els Adolescents Catalans ...

No som estúpids: què pensen els adolescents catalans. Magda Bandera, Mónica Artigas. Barcelona : Edicions 62, 2005. ISBN 84-297-5651-5. Hijos de guerra: la vida cuando callan las bombas y los micrófonos. Magda Bandera. Nuevas Ediciones de Bolsillo, 2002. ISBN 84-8450-979-6.
LIBROS RELACIONADOS

Enredados.pdf

Americo Vespucio.pdf

1887 Generalife De Granada - Grabado Antiguo Original Con Passepartout Doble.pdf

Revista Arquine 39..pdf

El Dueño Del Desierto.pdf

Esplendor De La Ruina.pdf

Colección De Entremeses. Loas, Bailes, Jácaras Y Mogigangas Desde Fines Del Siglo Xvi A Mediados Del Xviii. 2 Tomos.pdf

La Superbreve Historia De Los Aztecas.pdf

Truqui, El Mago.pdf

Rutas De Turismo Interior Para Andar Y Ver.pdf