Sense Anar Tan Lluny

Valentifaineros20015.es Sense Anar Tan Lluny Image
Descubre el libro de Sense Anar Tan Lluny con valentifaineros20015.es. Lea el PDF de Sense Anar Tan Lluny en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Sense Anar Tan Lluny y otros libros de Pere Calders.
FECHA 2009
TAMAÑO DEL ARCHIVO 2,90 MB
AUTOR(A) Pere Calders
NOMBRE DEL ARCHIVO Sense Anar Tan Lluny.pdf
ISBN 9788449025556
DESCRIPCIÓN
Sense anar tan lluny, la novel·la inèdita que ara presentem, s’hauria publicat cap a finals dels anys seixanta si l’autor no l’hagués deixada inacabada. Servint-se d’una argúcia ben pròpia del seu univers de ficció, Calders hi juga amb el concepte del temps cronològic per presentar-nos una visió rica i bigarrada de la societat catalana d’aquells anys, marcada per uns canvis econòmics, demogràfics i culturals que la sacsejaren vivament. Es tracta d’una novel·la sobre el temps individual i col·lectiu, poblada de personatges que es mouen governats per una voluntat aliena i poc coneguda, però sense perdre la humanitat que els fa típicament caldersians. L’edició, a cura de Valentí Rossell –llicenciat en Filologia Catalana per la UAB–, inclou, a més d’un estudi introductori, un aparat de variants que reflecteix el contingut dels dos testimonis (mecanoscrit i manuscrit) llegats per l’autor al Fons Pere Calders de la Universitat Autònoma de Barcelona.Pere Calders (Barcelona, 1912-1994) és un dels noms destacats de la narrativa europea del segle XX i un dels autors més llegits de la literatura catalana. La seva excel·lència en el conreu del conte i de la novel·la li permeté d’escriure obres de l’alçada de Cròniques de la veritat oculta o Ronda naval sota la boira, entre moltes altres. Després d’un període d’exili de més de vint anys en què la temàtica mexicana va protagonitzar la seva trajectòria, la tornada a Catalunya comportà un nou tomb en els seus centres d’interès literari.
DESCARGAR LEER EN LINEA

Frases fetes

Sense anar tan lluny hi ha molts nens que són maltractats. Sempre treballan cobrant molt poc i sense possibilitats de rebre una educació. Què és explotació infanti ? Totes les persones, quan naixem, tenim uns mateixos drets i deures: dret a una identitat, ...

Josep Lluís Sirera, Teatre medieval: tan lluny tan a prop ...

Els primers anys vaig anar fins a Prades creient als qui em deien que a la meva comarca no se'n feien. Ara sé que als boscos de l'Alt Camp, sense anar més lluny, també se'n poden trobar de rovellons, i de camagrocs, i de fredolics, i de llenegues, i segur que de molts altres que encara desconec.
LIBROS RELACIONADOS

Shopping Architecture (Español, Ingles).pdf

Mandalas Vibra.pdf

Derecho Civil.pdf

Informatica Fundamental.pdf

Matematicas 6 (Primaria): Proyecto Agora.pdf

Las Linotipias Del Miedo.pdf

Francisco Franco Y Su Tiempo.pdf

El Feng Shui En Tu Casa.pdf

Los Progresos Del Pingüino.pdf

Guia Rapida De Farmacos Para Emergencias Prehospitalarias.pdf

La Gran Música Por Sus Grandes Intérpretes. 4.pdf

Microcontroladores Pic.pdf

Miradoiro Galicia.pdf