El Petit Tractor Que Vol Adormir-se

Valentifaineros20015.es El Petit Tractor Que Vol Adormir-se Image
El libro El Petit Tractor Que Vol Adormir-se en formato PDF. El libro El Petit Tractor Que Vol Adormir-se en formato MOBI. El libro El Petit Tractor Que Vol Adormir-se en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Carl-johan Forssen Ehrlin. Disfruta leyendo con el sitio web valentifaineros20015.es.
FECHA 2018
TAMAÑO DEL ARCHIVO 10,21 MB
AUTOR(A) Carl-johan Forssen Ehrlin
NOMBRE DEL ARCHIVO El Petit Tractor Que Vol Adormir-se.pdf
ISBN 9788448849368
DESCRIPCIÓN
Després d'El conillet que vol adormir-seiL'elefanteta que vol adormir-se, arribaEl petit tractor que vol adormir-se, latercera entrega delsbest sellermundials per llegir en veu altaque han revolucionat el gènere de contes per anar a dormir.Un nou mètode per ajudar als nens a dormir, una eina recomanada i elogiada per pares, psicòlegs i terapeutes.Deixeu que els vostres fills s'adormin gronxats amb el conte de l'Àlex,el petit tractor vermell que vol adormir-se. El tractor Àlex s'enduràels nens a fer un volt plàcid i relaxant pel camp, on trobaran amics comel conillet Pere i l'elefanteta Helena, la Pastanaga Badallaire i elLleó Endormiscat, que els ajudaran a calmar-se i a agafar el son ràpidament, tant a la migdiada com a la nit.Els contes de Carl-Johan Forssén Ehrlin s'han traduït a diversesllengües i, gràcies a les seves innovadores tècniques psicològiques,s'han convertit en un mètode revolucionari que ja ha ajudat a milers depares arreu del món a aconseguir que els seus fills agafin el son.Escrits amb un llenguatge senzill, i amb un disseny que estimula larelaxació, la placidesa i la son, aquests contes fan que els nens s'adormin fins i tot abans d'acabar la lectura.
DESCARGAR LEER EN LINEA

UN MUNDO SIN MIEDO (EBOOK) : Agapea Libros Urgentes

Libro de Carl-Johan Forssén Ehrlin: El pequeño tractor que quiere dormirse . ISBN: 9788448849351. Publicado el 11 de Enero del 2018 ... El petit tractor que vol adormir-se . ISBN: 9788448849368. Publicado el 11 de Enero del 2018, tiene 32 páginas ...

El refugio de los versos Descargar PDF

BARCELONA (punto de recogida) Gran Vía de les Corts Catalanes, 594, (Librería Hispano Americana) 933 18 00 79
LIBROS RELACIONADOS

Malta Y Gozo 2013 (Lonely Planet).pdf

Las Reparaciones En La Comunidad: El Uso De Correo Electronico En La Comunidad.pdf

Juana I. La Reina Cautiva.pdf

Tortosa I El Seu Terme A Mitjan Segle Xvi Esborrany Geoeconomic.pdf

Los Jardines De Los Monjes.pdf

Calle Katalin.pdf

El Azul De La Virgen.pdf

El Papel De Nuestras Vidas.pdf

Para Una Persona Muy Especial, Feliz Cumpleaños.pdf

Contestaciones Al Programa De Teoria Del Derecho Para Acceso A La S Carreras Judicial Y Fiscal (2ª Ed.).pdf

Sangre En El Nilo.pdf

Con Gusto A1 Vokabeltrainer. Vokabelheft + 2 Audio-cds + Cd-rom (Pc/mac) (Vocabulario).pdf