Max I Els Superherois

Valentifaineros20015.es Max I Els Superherois Image
El libro Max I Els Superherois en formato PDF. El libro Max I Els Superherois en formato MOBI. El libro Max I Els Superherois en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Rocio Bonilla, Oriol Malet. Disfruta leyendo con el sitio web valentifaineros20015.es.
FECHA 2016
TAMAÑO DEL ARCHIVO 9,94 MB
AUTOR(A) Rocio Bonilla, Oriol Malet
NOMBRE DEL ARCHIVO Max I Els Superherois.pdf
ISBN 9788416844173
DESCRIPCIÓN
A en Sam li fascinen els superherois. Guarda com un tresor tots els seus llibres, pel·lícules, jocs d'estratègia, cromos, ninots articulats, pòsters... I comparteix amb els seus amics aquest entusiasme. Però en Sam, de tots els superherois, en té un de favorit: Megapowerü! És intrèpida, programa computadores, desactiva bombes, controla un milió de robots alhora, té ultravisió i una força descomunal... I tot i que els seus amics li diuen que una noia mai podrà fer tantes cosejs, a en Sam això li entra per una orella i li surt per l'altre.... perquè Mega-power es diferent a tots els altres superherois!
DESCARGAR LEER EN LINEA

PDF Max i els superherois - Abacus Cooperativa

A Max el fascinen tots els superherois, però en té un de preferit. En realitat, es tracta d'una superheroïna: Megapower! Ella és valenta, pot programar computadores i desactivar bombes, té ultravisió i una força descomunal… Però el millor de tot és que Megapower és diferent dels altres superherois, i Max sap molt bé per què.

Max i els superherois por Rocio Bonilla epub descargar

Obtenga y lea el libro Max i els superherois escrito por Rocio Bonilla en formato PDF o EPUB. Puede leer el libro Max i els superherois en su ordenador o teléfono, en cualquier momento que sea conveniente para usted.
LIBROS RELACIONADOS

La Gran Apostasia.pdf

Semblanza Del Meridion.pdf

La Dent, El Mitjo I El Gos Astronauta.pdf

Las Mejores Historias De Fantasmas.pdf

Principios Fundamentales De Composicion: 100 Proyectos De Diseño Con Reticulas.pdf

Feng Shui Para La Casa Actual.pdf

La Insobornable Soledad Del Ser.pdf

Por El Camino Del Oriente.pdf

La Maldicion Silach.pdf

El Movimiento Feminista Alemán.pdf

Nueva Introduccion A Las Ideas De Bion.pdf

Una Educacion Permanente Para Adultos.pdf