Miquel Llor, ÍNtim

Valentifaineros20015.es Miquel Llor, ÍNtim Image
El libro Miquel Llor, ÍNtim en formato PDF. El libro Miquel Llor, ÍNtim en formato MOBI. El libro Miquel Llor, ÍNtim en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Elias Valverde I Llor. Disfruta leyendo con el sitio web valentifaineros20015.es.
FECHA 2014
TAMAÑO DEL ARCHIVO 7,70 MB
AUTOR(A) Elias Valverde I Llor
NOMBRE DEL ARCHIVO Miquel Llor, ÍNtim.pdf
ISBN 9788494249532
DESCRIPCIÓN
El paper de nebot d’un novel·lista és una mica estantís. No té la força de la consanguinitat directa del fill, ni l’espontaneïtat simpàtica de l’amic. Però no em queda més remei que acceptar la situació i, com a tal nebot i fillol, em proposo, amb ajut de les dades biogràfiques que he reunit, descriure la vida del novel·lista Miquel Llor. Un dels fets que m’han impulsat a fer-ho és la fredor de les breus i escasses descripcions biogràfiques que han aparegut en els anys que seguiren a la seva desaparició: una personalitat càlida i humana com la d’ell mereix, al meu entendre, una crònica també càlida i humana.
DESCARGAR LEER EN LINEA

Modernisme | Literatura Catalana

Miquel Llor i Forcada, escritor, cuentista y novelista español de lengua catalana.Nació el 3 de mayo de 1894 en Barcelona (España) y falleció el 2 de mayo de 1966 en Tossa de Mar, provincia de Gerona, Cataluña (España). Ganó el premio Creixells de 1930. Es considerado como uno de los grandes novelistas catalanes de nuestro tiempo.

Llor i Forcada, Miquel - espaisescrits.cat

Miquel Llor i Forcada (Barcelona, 3 de maig de 1894- 2 de maig de 1966) fou un narrador i novel·lista que va participar activament de la vida literària.Va assistir a tertúlies i va escriure a la premsa, principalment a Mirador.Va ser traductor de l'italià i francès (d'Alberto Moravia i André Gide, entre d'altres), contista i novel·lista català de l'època anterior a la Guerra Civil.
LIBROS RELACIONADOS

Una Erasmus Para Laura.pdf

Embajada A Tamorlan.pdf

Cartas A Ulises De Una Mujer Que Vive Sola.pdf

Diseño De Jardin Y Exteriores 3d (Cd-rom).pdf

Hakima.pdf

Apunts De Fisica.pdf

(I.b.d.) Rizoma.pdf

Superventas 2006 (Cd).pdf

Monstruos De Fairfield. El Coche Fantasma.pdf

Gladiadores: Vida Y Muerte En La Antigua Roma (Megabites).pdf

Introducción General A La Historia Del Arte.pdf

¿Quo Vadis?.pdf

La Lagartija.pdf

Dharma Urbano: Como Mantener El Equilibrio En Medio Del Caos.pdf

Fruits Basket Ed. Coleccionista 9.pdf

Lingüística Estructural. Tomo Ii.pdf

El Pirineo Aragones. Montañas Vividas.pdf

El Flautista D Hamelin.pdf