La Pepa I L Ordinador De La Mare (La Porqueta Pepa. Primeres Lectures 15)

Valentifaineros20015.es La Pepa I L Ordinador De La Mare (La Porqueta Pepa. Primeres Lectures 15) Image
Descubre el libro de La Pepa I L Ordinador De La Mare (La Porqueta Pepa. Primeres Lectures 15) con valentifaineros20015.es. Lea el PDF de La Pepa I L Ordinador De La Mare (La Porqueta Pepa. Primeres Lectures 15) en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga La Pepa I L Ordinador De La Mare (La Porqueta Pepa. Primeres Lectures 15) y otros libros de Varios Autores.
FECHA 2016
TAMAÑO DEL ARCHIVO 5,97 MB
AUTOR(A) Varios Autores
NOMBRE DEL ARCHIVO La Pepa I L Ordinador De La Mare (La Porqueta Pepa. Primeres Lectures 15).pdf
ISBN 9788448846039
DESCRIPCIÓN
Aprenem a llegir amb les aventures de la Pepa, la porqueta mésfamosa. Descobreix què va passar el dia que es va espatllar l'ordinador de la mare.Avui la mare treballa des de casa. Té molta feina, però la Pepa i enJordi volen jugar al joc de Les gallinetes. Podrà el pare reparar l'ordinador que s'ha quedat penjat?Els llibres de la col·lecció «Primeres lectures» de la Porqueta Pepaestan pensats per nens que tot just comencen a llegir. Els textoscontenen vocabulari senzill, els interior són molt visuals i, a més amés, conten les divertides aventures del personatge més estimat pelsnens. Tot això garanteix que els petits lectors se sentin motivats perla lectura, s'entretinguin i s'estimuli la seva imaginació.
DESCARGAR LEER EN LINEA

10 contes de la Pepa per llegir en 1 minut (La Porqueta ...

La Pepa creu que ella tampoc hi veu i que també en necessita unes. Així que la mare la porta a veure el senyor Poni, l'òptic, perquè li revisi la vista. Necessita realment unes ulleres? I, com seran les ulleres de la Pepa? Els llibres de la col·lecció «Primeres lectures» de la Porqueta Pepa estan pensats per nens que tot just comencen a ...

La Pepa I L'Ordinador De La Mare (La Porqueta Pepa ...

Comprar 10 contes de la Pepa per llegir en 1 minut (La Porqueta Pepa. Primeres lectures) 001, 9788448849986, de Varios autores, MAGELA RONDA; editado por BEASCOA. ENVIO GRATIS para clientes Prime.
LIBROS RELACIONADOS

La Cueva De Nerja.pdf

Pepe Piensa... ¡Cómprame La Moto Roja!.pdf

Descubre Los Secretos De Tu Mente: Desafios Mentales E Ilusiones Opticas.pdf

Guerra Del Peloponeso Ii..pdf

Escudos Heraldicos De Ubeda.pdf

Fisiopatologia Humana.pdf

Xxi Seminario Duque De Ahumada. La Mujer En Las Fuerzas Y Cuerpos De Seguridad Del Estado (20 Años En La Guardia Civil).pdf

Los 25 Principios De La Nueva Madre.pdf

Guia De Hongos De La Peninsula Iberica.pdf

El Dia De La Ballena.pdf

Retrato De La Villa De Bercimuel En El Siglo Xviii.pdf

Historia Crítica De La Literatura Española.pdf

Al Hilo De La Palabra.pdf

La Familia Del Barrio Chino.pdf

De Poe A Simenon.pdf

El Camaleón Soltero.pdf