Catalunya, Pais Emergent

Valentifaineros20015.es Catalunya, Pais Emergent Image
Cuida los árboles y descarga el libro de Catalunya, Pais Emergent en formato electrónico. En valentifaineros20015.es encontrará el libro de Catalunya, Pais Emergent en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Catalunya, Pais Emergent en tu teléfono, tableta o navegador!
FECHA 2012
TAMAÑO DEL ARCHIVO 4,27 MB
AUTOR(A) Ramon Tremosa I Balcells
NOMBRE DEL ARCHIVO Catalunya, Pais Emergent.pdf
ISBN 9788475028118
DESCRIPCIÓN
Aquest llibre neix d'una llarga conversa amb un consultor logístic de Flandes, que una tarda de febrer de 2008 em va parlar de potencialitats i d'oportunitats que el segle XXI ofereix a l'economia catalana. En un context de globalització econòmica creixent, que farà que en pocs anys la Mediterrània sigui el mar més important del món en volum de comerç marítim, la costa que va des de Palamós fins a Alacant es configura com la seva millor porta d'entrada per a les mercaderies d'elevat valor afegit que, des d'Àsia, Àfrica i Amèrica del sud, tindran com a destinació el continent europeu.En tant que continuació del llibre Catalunya serà logística o no serà, publicat el 2007, es recullen també alguns casos concrets d'empreses i de sectors que avui, des de Catalunya, ja són altament competitius i que responen al comportament de les economies emergents: creixements anuals superiors al 10%, elevades exportacions i altes productivitats. La nova geografia econòmica internacional, la possibilitat de que l'euro sigui la moneda global al segle XXI, la importància creixent dels ports i dels aeroports, l'interès de grans operadors globals de comerç per la costa catalana i valenciana, el seu atractiu per a noves activitats de l'economia del coneixement i l'impuls de la nova emigració completen una proposta de relat i de debat per a una Catalunya emergent en el segle XXI.
DESCARGAR LEER EN LINEA

Artistas emergentes de Cataluña a los que seguir la pista

La lógica indica que si un país acusa una fuerte crisis de confianza y padece una corrida cambiaria que lo obliga a recurrir al Fondo Monetario Internacional (FMI) para pedir asistencia técnica y financiera, es porque su situación ha empeorado.

Japón como país emergente - EAE

Todas las noticias sobre mercados emergentes en el diario de actualidad elEconomista. Descubra toda la actualidad relacionada con mercados emergentes.
LIBROS RELACIONADOS

Diari D Un Fotograf: Bram, 1939.pdf

Historia Del Pensamiento Político, Económico, Social. Volumen I. Desde Los Orígenes A Hobbes.pdf

Anfo Bio Y Geo 3ºeso La/mg C-mancha.pdf

El Sabio De La Selva Negra.pdf

Las Bellas Artes 7. Impresionistas Y Post-impresionistas.pdf

Pack Nº 20: Malo En Madrid; El Baston Del Diablo (2 Vols.).pdf

Un Planol De La Sequia De La Vila Del Segle Xiv (Ciutat De Mallorca)-con Plano Desplegable.pdf

La Reforma De La Asistencia Social En Los Estados Unidos.pdf

Diccionario De Marketing.pdf

Voces Y Cantos Verdes.pdf

Mecanismo De La Conducta - Percepcion, Pensamiento, Accion - Maria T Perez Marti.pdf

Historia General De Españatomo Septimo.pdf

El Trabajo Social En El Area Educativa: Desafios Y Perspectivas.pdf

Matemática Discreta Y Lógica Matemática.pdf

El Club De La Lucha 3.pdf

Eduard Toda I Güell (1855-1941).pdf

Los Colores (Descubre)).pdf

Venedor De Temps.pdf

Promesas Y Realidades De La &Quot;revolucion Tecnologica".pdf