Tecniques De Grup, Jocs I Altres Histories

Valentifaineros20015.es Tecniques De Grup, Jocs I Altres Histories Image
El libro Tecniques De Grup, Jocs I Altres Histories en formato PDF. El libro Tecniques De Grup, Jocs I Altres Histories en formato MOBI. El libro Tecniques De Grup, Jocs I Altres Histories en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Lluis Carbonell. Disfruta leyendo con el sitio web valentifaineros20015.es.
FECHA 2016
TAMAÑO DEL ARCHIVO 4,29 MB
AUTOR(A) Lluis Carbonell
NOMBRE DEL ARCHIVO Tecniques De Grup, Jocs I Altres Histories.pdf
ISBN 9788498467765
DESCRIPCIÓN
«Tècniques de grup, jocs i altres històries» vol ser un manual que tingui un caràcter eminentment pràctic. Si bé la idea original era la de fer un recull de tècniques i activitats per a nois/es de 12 a 18 anys, amb les quals el tutor pogués acompanyar la marxa del seu grup, a la fi, pensem que es pot estendre a l’alumnat del cicle superior de primària, així com també a espalis, grups escoltes, escola de pares i, per què no, poden ser d’un bon ajut per a les tècniques de coaching.Hi ha una primera part en què es poden trobar més d’una quarantena de tècniques de grup, repartides en diferents conceptes: De presentació, de coneixement dels companys, de reflexió... Totes amb la mateixa estructura: «Durada», «Necessitats», «Objetius», «Mecanisme», «Fem-la petar» i «Observacions» si s’escauen.Una segona part, que dóna unes pautes per fer xerrades amb els tutoritzats, que depenent dels grups, caldrà retocar, això si, sempre fent preguntes i «xerrant» d’altres coses que no siguin només les notes.La tercera ja es centraria una mica en les activitats a realitzar si el grup fa sortides, excursions o convivències, on s’hi poden trobar un recull de més de 30 jocs de tota la vida.La quarta recull una sèrie d’activitats amb pares. Pensem que pot ser d’un gran ajut per treballar amb grups de pares interessats en l’educació i la manera de fer dels seus fills.Tanquem amb el que vindrien a ser unes pautes per a l’organització de l’estudi, amb algunes reflexions i comentaris, sobre com fer un horari, resums, preparar un examen, entre d’altres.
DESCARGAR LEER EN LINEA

Escoltisme - Biblioteca Virtual

Sinònims de «grup» en català.Diccionari de sinònims de català en línia. Basat en el projecte OpenThesaurus-ca.

Algunes tècniques cooperatives - Metodologies per Atendre ...

porteria on pot haver-hi un tros lluny. S´acosella fer el joc amb nens grandets perquè sinó no tenen força per agafar-ne un altre. Es cronometra quan triguen a fer gol. 17- MÀRFEGA MÀGICA Equilibri + enginy Entre el grup hauran d´agafar un matalàs i ficar-hi una pilota a sobre.
LIBROS RELACIONADOS

El ÉXito Y El Fracaso Escolar En La Egb.pdf

Josep Bayo Font, Contractista De Gaudi.pdf

Caperucita Cuenta Caperucita.pdf

Gaston El Niño Pregunton.pdf

Supergol 2. La Copa Del Joc Net.pdf

Herramientas Y Modelos De La Termodinámica De Sistemas Continuos.pdf

Proces D Informacio Decisio.pdf

El Leon Valiente (+ 24 Meses: Aprende Nuevas Palabras).pdf

1887 Razas Humanas - Escandinavos - Noruegos - Grabado Passepartout Doble.pdf

Hores Viscudes.pdf

Bipedestación.cronología,causas Y Adaptación Morfomecánicas.pdf