El Clergue I El Bufo

Valentifaineros20015.es El Clergue I El Bufo Image
Descubre el libro de El Clergue I El Bufo con valentifaineros20015.es. Lea el PDF de El Clergue I El Bufo en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga El Clergue I El Bufo y otros libros de Ramon Camats.
FECHA 2003
TAMAÑO DEL ARCHIVO 3,75 MB
AUTOR(A) Ramon Camats
NOMBRE DEL ARCHIVO El Clergue I El Bufo.pdf
ISBN 9788496103191
DESCRIPCIÓN
El clergue i el bufó, que ha obtingut una menció especial del jurat del Premi IDEES Assaig Breu en la seva primera edició (2002), és una reflexió sobre l'assaig breu tal com apareix en els mitjans de comunicació escrits: diaris i revistes, en forma d'articles d'opinió. L'autor examina els diversos topants de l'articulisme periodístic: la creativitat forçada, a partir de la qual esbossa una teoria del treball de l'escriptor; la limitació de l'espai que obliga a la condensació i, de retruc, els perills de la foscor i de la banalitat; la retòrica del discurs, entesa com a eina didàctica, com a font de plaer estètic i com a forma de persuasió i, per fi, la dialèctica de la veritat i l'opinió. La justificació del títol es troba en el seu elogi del bufó, model que personifica la crítica de les veritats establertes que fan pudor de cadaverina, enfront del clergue, símbol del dogmatisme. Així -diu l'autor- la ironia, la comicitat benvolent, l'humor i fins i tot la sàtira, que representen el punt de vista del riure, manifesten una visió del món més profunda i crítica que la més fulminant de les al·legacions.
DESCARGAR LEER EN LINEA

Diego Velázquez - Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

amb l'obra El clergue i el bufó, publicat per editorial Angle. És coautor, entre altres, de Humor i Treball i Elogi de la transgressió. Articulista d'opinió des de fa vint anys, ha publicat regularment a Diario de Lérida, Nou Diari, AraPonent i La Mañana.

Libro El Juego De Pensar PDF ePub - LibrosPub

Las glándulas del Sapo Bufo Alvarius producen un latex llamado Bufoteina. Cabe destacar que el sapo no recibe ningún daño. Ese latex es extraído de sus glándulas y secado. La "medicina" (como le llaman los practicantes y expertos en el tema) es inhalada en una ceremonia sagrada.
LIBROS RELACIONADOS

Textos Sobre Teatre.pdf

Detective Conan Ii Nº 80.pdf

La Antimateria.pdf

La Dama Cautiva De Jaca.pdf

La República De Los Sabios.pdf

Cómo Pelear Con Su Cónyuge.pdf

Fútbol Y Matemáticas.pdf

I Aixo On Va?: Guia Practica Del Reciclatge.pdf

Acogimiento Familiar En España: Una Evaluacion De Resultados.pdf

Tiempo Pasado: Cultura De La Memoria Y Giro Subjetivo: Una Discus Ion.pdf

Posiciones Y Argumentos Entre Vendedor Y Comprador.pdf

Quitame El Pañal, ¡Que Ya Me Da Igual!.pdf

El Inconsciente A Debate.pdf

El Gran Libro De Los Trucos De Cocina.pdf

Nuvols Al Cel.pdf

Amor Y Peligro.pdf

Sistemas Electronicos Digitales (Vol. I) (8ª Ed.).pdf

El Quinto Evangelio.pdf

Teatro Valensiá 126. Cadena De Flors.pdf

Proyectos De Fin De Carrera 93-94.pdf