Perdues (Premi De Narrativa Ciutat De Vila-real 2005)

Valentifaineros20015.es Perdues (Premi De Narrativa Ciutat De Vila-real 2005) Image
Descubre el libro de Perdues (Premi De Narrativa Ciutat De Vila-real 2005) con valentifaineros20015.es. Lea el PDF de Perdues (Premi De Narrativa Ciutat De Vila-real 2005) en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Perdues (Premi De Narrativa Ciutat De Vila-real 2005) y otros libros de Francesc Giralt Vilella.
FECHA 2006
TAMAÑO DEL ARCHIVO 2,20 MB
AUTOR(A) Francesc Giralt Vilella
NOMBRE DEL ARCHIVO Perdues (Premi De Narrativa Ciutat De Vila-real 2005).pdf
ISBN 9788497952231
DESCRIPCIÓN
La Laura, una mestressa de casa que ha dedicat tota la seua vida als altres, es posa a escriure sobre la Maria, l’amiga que acaba de perdre. De mica en mica ella mateixa es va convertint en la coprotagonista dels seus escrits. Així, descobrim un fill que acaba de fer trenta anys, que no és feliç amb la seua nòvia i que mai no ho serà, i un marit potser massa afeccionat al futbol, mentre també anem coneixent quina mena d’amistat l’unia amb la seua amiga. Gràcies al simple fet d’escriure i a l’especial relació que manté amb el seu fill, la Laura va reconduint la seua vida cap a camins que mai no s’havia imaginat que seguiria, alhora que va fent-se conscient d’algunes veritats que potser haguera preferit no saber.
DESCARGAR LEER EN LINEA

Natural Language Generation Solution | Narrativa

Premi Ciutat de Barcelona a la projecció internacional de la ciutat, 2013. Jo confesso. Prix Courrier International du meilleur roman étranger, 2013. Jo confesso. Premi de la Crítica Catalana, 2012. Jo confesso. Premi de la Crítica Serra d'Or, 2012. Jo confesso. Premi de Narrativa Maria Àngels Anglada, 2012. Jo confesso.

L'autor - Vila-real

2000 Premi Ciutat de Vila-real de Teatre. Ayuntamiento de Villarreal (Castellón). 2000 Premi Enric Valor de Novela. Diputación Provincial de Alicante. 2000 Medalla de Plata del Ayuntamiento de Almazora. 2002 Premi 25 d'abril de Poesia. Benissa. 2003 Premi Josep Pascual Tirado. Narrativa. Castellón. 2004 Premi Ulisses. Narrariva. Castellón.
LIBROS RELACIONADOS

Sociología Política.pdf

Retratos Culturales..pdf

Cumbres Borrascosas.pdf

Història Gràfica De Catalunya Dia A Dia 1986.pdf

Estadistica Descriptiva: Ejercicios Y Test.pdf

Dinero, Riqueza Y Teoría Económica.pdf

Homenatge A Florenti Monfort.pdf

Homes Del Catalanisme Bases De Manresa. Diccionari Biografic..pdf

Amor En Esa Maldita Guerra.pdf

La Constitución De La Ii República.pdf

El Pollo Pepe Y Los Números.pdf

La Cocina De Cuaresma.pdf

Diccionario Xerais De Sinónimos.pdf

Tango De Muerte.pdf

Una Historia Catalana.pdf