La Pilota No Entra Per Atzar

Valentifaineros20015.es La Pilota No Entra Per Atzar Image
Descubre el libro de La Pilota No Entra Per Atzar con valentifaineros20015.es. Lea el PDF de La Pilota No Entra Per Atzar en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga La Pilota No Entra Per Atzar y otros libros de Ferran Soriano.
FECHA 2009
TAMAÑO DEL ARCHIVO 3,15 MB
AUTOR(A) Ferran Soriano
NOMBRE DEL ARCHIVO La Pilota No Entra Per Atzar.pdf
ISBN 9788492552658
DESCRIPCIÓN
Molt més que un bon llibre de management. Molt més que un bon llibre de futbol. Per què Rikjaard va ser un bon gestor del talent al vestidor del Barça a l’inici, i per què va deixar de ser-ho més tard? Quines qualitats de lideratge ha de tenir Puyol com a capità de l’equip? Com funciona el màrqueting en els equips de futbol? Per què els grans clubs del vell continent estàn buscant el seu creixement fora d’Europa? Quines estratègies cal seguir per tancar una negociació amb èxit? “La pilota no entra per atzar” és un manual de gestió empresarial amb les lliçons més valuoses que Ferran Soriano, directiu del FC Barcelona des de l’inici de l’era Laporta fins la seva renúncia al càrrec l’estiu de l’any passat, ha extret de la seva experiència al capdavant del club.
DESCARGAR LEER EN LINEA

dendecaguelu: La pelota no entra por azar. Ferran Soriano.

Aquest és un llibre excepcional i únic. Es més que un ilibre de futbol i molt més que un llibre de gestió. Si vols saber com funciona per dins un club de futbol, si vols idees noves per a la teva feina, si vols entendre la lògica oculta sobre el que ha passat al Barca, la lectura d'aquest llibre t'enganxarà. Ferran Soriano ha tingut el privi...

La pilota no entra per atzar - Ferrán Soriano -5% en ...

Descargar libro LA PILOTA NO ENTRA PER ATZAR EBOOK del autor FERRAN SORIANO (ISBN 9788492406906) en PDF o EPUB completo al MEJOR PRECIO, leer online gratis la sinopsis o resumen, opiniones, críticas y comentarios.
LIBROS RELACIONADOS

Act En La Practica Clinica Para La Depresion Y La Ansiedad: Una G Uia Sesion A Sesion Para Maximizar Los Resultados.pdf

Ortografia Nº 26 (Catala).pdf

Fisica Y Quimica (4º Eso) (Andalucia).pdf

El Monasterio De La Santa Verónica De Alicante.pdf

La Capsa De L Amor..pdf

Trucada Per Al Mort.pdf

El Poder De La Rendicion: Renuncia Al Ego, Liberate De Tus Miedos Y Sintoniza Con Tu Ser Esencial.pdf

Jacquea El Fatalista.pdf

El Amor Esta De Moda.pdf

Mafalda, Nº9.pdf