La Transicio A Les Renovables: Cap A Una Energia Social I Solidaria

Valentifaineros20015.es La Transicio A Les Renovables: Cap A Una Energia Social I Solidaria Image
Descubre el libro de La Transicio A Les Renovables: Cap A Una Energia Social I Solidaria con valentifaineros20015.es. Lea el PDF de La Transicio A Les Renovables: Cap A Una Energia Social I Solidaria en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga La Transicio A Les Renovables: Cap A Una Energia Social I Solidaria y otros libros de Jordi Pujol Soler, Carles Riba Romeva.
FECHA 2019
TAMAÑO DEL ARCHIVO 6,80 MB
AUTOR(A) Jordi Pujol Soler, Carles Riba Romeva
NOMBRE DEL ARCHIVO La Transicio A Les Renovables: Cap A Una Energia Social I Solidaria.pdf
ISBN 9788416828630
DESCRIPCIÓN
L’economia capitalista del creixement ha topat amb els límits de la Terra. Si les nou últimes generacions han consumit el 33% de les reserves de fonts d’energia no renovables, les tres darreres n’hem consumit el 87% d’aquest total. Les conseqüències climàtiques, mediambientals i socials són devastadores i amenacen la nostra vida quotidiana. La transició a les renovables. Cap a una energia social i solidària planteja un pla per desplegar el canvi cap a un 100% de fonts d’energia renovables, una proposta realitzada en el si de l’associació Col·lectiu per a un nou model Energètic i Social Sostenible (CMES). Quin paper ha de tenir l’economia social i solidària en aquesta transició? Com deconstruïm una arquitectura energètica que privatitza els béns comuns naturals i socialitza els costos de la seva nocivitat sobre la població? La perspectiva de la sobirania energètica és clau. El llibre també presenta 25 iniciatives socioeconòmiques per a la transició i la sobirania energètica, impulsades per entitats que ja caminen cap a la transició ineludible.
DESCARGAR LEER EN LINEA

L'economia social i solidària es postula com a actor clau ...

Demà 7 de febrer a les 18.30 h, la Casa de Cultura de Sant Cugat acull la presentació del llibre "La transició a les renovables. Cap a una energia social i solidària" de la XES i l'editorial Pol·len SCCL. Un acte sota el lema "El planeta és cosa de totes!" impulsat per l'Ateneu Cooperatiu del Vallès Occidental i Economia Solidària.

CMES - Col·lectiu per a un nou model Energètic i Social ...

La transició a les renovables. Cap a una energia social i solidària planteja un pla per desplegar el canvi cap a un 100% de fonts d'energia renovables, una proposta realitzada en el si de l ...
LIBROS RELACIONADOS

El Cas Del Soldat Desaparegut (Clara Secret).pdf

Poesía, 1967-1980.pdf

Recorda T Dels Dinosaures Anna Maria.pdf

En La Espiral De La Innovación.pdf

La Bruixa Avorrida Es Diverteix Pel Mon.pdf

Teoría De La Economía Industrial.pdf

Certes Mentides.pdf

Tu Nombre Envenena Mis Sueños.pdf

Divina Traición.pdf

Caminos Tradicionales De Canarias: El Hierro; Siglos Xv-xix.pdf

La Edad De Hielo 2, El Deshielo: Un Geiser Tras Otro (Primeros Cu Entos).pdf

Los Pasos Perdidos.pdf