La Llibreria Dels Finals Feliços

Valentifaineros20015.es La Llibreria Dels Finals Feliços Image
El libro La Llibreria Dels Finals Feliços en formato PDF. El libro La Llibreria Dels Finals Feliços en formato MOBI. El libro La Llibreria Dels Finals Feliços en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Katarina Bivald. Disfruta leyendo con el sitio web valentifaineros20015.es.
FECHA 2016
TAMAÑO DEL ARCHIVO 10,46 MB
AUTOR(A) Katarina Bivald
NOMBRE DEL ARCHIVO La Llibreria Dels Finals Feliços.pdf
ISBN 9788416600090
DESCRIPCIÓN
Una emotiva història escrita per una llibretera sueca que demostra com el poder dels llibres et pot canviar la vidaLa Sara, una noia sueca de vint-i-vuit anys, i l’Amy, de seixanta-cinc, veïna de Broken Wheel, un petit poblet al cor d’Iowa, són grans lectores. No es coneixen personalment, però fa temps que es cartegen i intercanvien llibres i reflexions sobre la literatura i la vida. Un bon dia, la Sara viatja als Estats Units per visitar l’Amy, però, quan hi arriba, la seva amiga ha desaparegut.Per sort, gràcies a les cartes, la Sara coneix bé els excèntrics habitants del poble, i, tot i que es troba sola, decideix quedar-s’hi. Aviat, la desconcertada turista sueca es converteix en l’atracció dels veïns, i encara més quan amb els llibres que ha deixat l’Amy s’entesta a obrir una llibreria.La Sara està convençuda que, tot i que els escèptics veïns no en siguin conscients, en el fons el que necessiten són llibres. Només li cal trobar la història més adient per a cadascun. El seu original i peculiar sistema de classifcació–«Llibres per als diumenges mandrosos», «Llibres per ofegar les penes»...–, serà ben efectiu i provocarà canvis en les vides dels habitants de Broken Wheel. El que la Sara no havia previst, és que potser a la seva vida també li convenia més d’un canvi.
DESCARGAR LEER EN LINEA

La llibreria dels finals feliços - Un món de llibres

Descargar libro LA LLIBRERIA DELS FINALS FELIÇOS EBOOK del autor KATARINA BIVALD (ISBN 9788429773446) en PDF o EPUB completo al MEJOR PRECIO, leer online gratis la sinopsis o resumen, opiniones, críticas y comentarios.

La llibreria dels finals feliços pdf gratis

El autor de La llibreria dels finals feliços, con isbn 978-84-16-60009-0, es Katarina Bivald, el traductor de su idioma original de este libro es Marc Delgado Casanova, esta publicación tiene cuatrocientas sesenta y cuatro páginas.
LIBROS RELACIONADOS

Gigi.pdf

Segovia Desde La Ausencia.pdf

El Llapis De La Rosalia.pdf

Institucions Del Dret Civil De Catalunya (5ª Ed.) (Vol. Iii).pdf

Historia General De Las Cosas De Nueva España. 4 Volúmenes.pdf

Comentarios A La Poesía De Quevedo.pdf

Al Filo Del Deseo..pdf

Rip Van Winkle I El Nuvi Fantasma (Traducció De S. Hernández).pdf

La Funcion Notarial, Sus Costes Y Sus Beneficios.pdf

Prueba De Pasiones. Tres Tejas. La Ley No Existe En Látigo.pdf

Guaraguao Nº 15 (2002).pdf

Napoles, Pompeya Y Amalfi 2009 (Guias Tresd).pdf

Hi-tec Architecture.pdf

De Carne Y Hueso.pdf

Derecho De La Persona Vigente En Cataluña.pdf

La Atracción De La Vida. Aforismos Y Opiniones.pdf