A L Encontre D Altres Cultures. L India, La Xina I L Indoxina

Valentifaineros20015.es A L Encontre D Altres Cultures. L India, La Xina I L Indoxina Image
Cuida los árboles y descarga el libro de A L Encontre D Altres Cultures. L India, La Xina I L Indoxina en formato electrónico. En valentifaineros20015.es encontrará el libro de A L Encontre D Altres Cultures. L India, La Xina I L Indoxina en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee A L Encontre D Altres Cultures. L India, La Xina I L Indoxina en tu teléfono, tableta o navegador!
FECHA 2003
TAMAÑO DEL ARCHIVO 8,96 MB
AUTOR(A) Joaquim Maluquer I Sostres
NOMBRE DEL ARCHIVO A L Encontre D Altres Cultures. L India, La Xina I L Indoxina.pdf
ISBN 9788484376248
DESCRIPCIÓN
L’aventura de viatjar estimula la sensibilitat, suscita l’interès pels homes i la natura i satisfà de coneixements la intel·ligència. En els viatges aplegats en aquest llibre, el lector hi trobarà els colors, l’agitació vital i la força de l’Índia; la realitat d’una Xina que, sota l’epidermis d’un orientalisme acolorit i barroc, planteja els reptes d’entendre una civilització mil·lenària, i també les terres del sud-est asiàtic, entre els gegants indi i xinès, amb un Myanmar sorprenent i singular, amb la modernitat mal entesa de Bangkok i la irresistible suggestió d’Angkor, a Cambodja, la ciutat rescatada de la selva, amb les impressionants ruïnes envaïdes per unes arrels tentaculars que semblen reptar com serps mai vistes.
DESCARGAR LEER EN LINEA

DOC ESPANYA - Mutxamel

El Pla Colombo (1950), a instàncies de La Gran Bretanya, havia pretès fomentar el desenvolupament dels països del sud-est d'Àsia (a l'any següent del triomf de la revolució a Xina, per, entre altres raons, evitar la propagació del comunisme), a través de l'ajuda dels països avançats, però la rivalitat entre els dos blocs va fer que l ...

La Guerra Fría. El Tercer Mundo

L'arquitectura de la Xina és l'estil d'arquitectura que ha pres forma a Àsia Oriental des del segle I de la nostra era. Els seus materials de construcció són generalment fusta i maó. Les columnes solen tenir escassa elevació i manquen de capitell.Les cobertes es completen amb un ràfec gran que al seu bord, sobretot en les seves puntes, s'encorba cap amunt.
LIBROS RELACIONADOS

Datanomics.pdf

El Baul Magico 4 Años (Infantil) (3 Vols.).pdf

Gramática De La Lengua Latina.pdf

Equitación.pdf

Oriol Pelacanyes 3. Operació Rescat.pdf

Sistema De Inyeccion De Gasolina Mono-jetronic: Instruccion Tecni Ca.pdf

Policia Y Sociedad Democratica.pdf

El Circulo Carmesi.pdf

La Mort I La Pluja (Premi Merce Rodoreda 2007).pdf

Las Aventuras De Superman 6.pdf