A L Encontre D Altres Cultures. L India, La Xina I L Indoxina

Valentifaineros20015.es A L Encontre D Altres Cultures. L India, La Xina I L Indoxina Image
Cuida los árboles y descarga el libro de A L Encontre D Altres Cultures. L India, La Xina I L Indoxina en formato electrónico. En valentifaineros20015.es encontrará el libro de A L Encontre D Altres Cultures. L India, La Xina I L Indoxina en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee A L Encontre D Altres Cultures. L India, La Xina I L Indoxina en tu teléfono, tableta o navegador!
FECHA 2003
TAMAÑO DEL ARCHIVO 8,31 MB
AUTOR(A) Joaquim Maluquer I Sostres
NOMBRE DEL ARCHIVO A L Encontre D Altres Cultures. L India, La Xina I L Indoxina.pdf
ISBN 9788484376248
DESCRIPCIÓN
L’aventura de viatjar estimula la sensibilitat, suscita l’interès pels homes i la natura i satisfà de coneixements la intel·ligència. En els viatges aplegats en aquest llibre, el lector hi trobarà els colors, l’agitació vital i la força de l’Índia; la realitat d’una Xina que, sota l’epidermis d’un orientalisme acolorit i barroc, planteja els reptes d’entendre una civilització mil·lenària, i també les terres del sud-est asiàtic, entre els gegants indi i xinès, amb un Myanmar sorprenent i singular, amb la modernitat mal entesa de Bangkok i la irresistible suggestió d’Angkor, a Cambodja, la ciutat rescatada de la selva, amb les impressionants ruïnes envaïdes per unes arrels tentaculars que semblen reptar com serps mai vistes.
DESCARGAR LEER EN LINEA

Indochina - Wikipedia, la enciclopedia libre

Despres del llibre de viatges americans titulat Del Quebec a la Patagonia i de l'obra A l'encontre d'altres cultures, que recull les seves experiencies a l'India, la Xina i la Indoxina, Joaquim Maluquer dedica un tercer llibre a les terres africanes encarades a l'ocea Indic: Kenya, Tanzania, Botswana, Zimbabwe i Abissinia.

Indochina - Wikipedia, la enciclopedia libre

"A l'encontre d'altres cultures. Viatge a l'Índia, la Xina i l'Indoxina", Joaquim Maluquer. En aquests viatges el lector hi trobarà l'agitació vital i la força de l'Índia, la realitat d'una Xina, un Myanmar sorprenent i singular i la irresistible suggestió de Cambodja. "Somriures de Bombai", Jaume Sanllorente.
LIBROS RELACIONADOS

A Través De La Prensa 3: La Mujer En La Historia.pdf

Las Finanzas Americanas Del Imperio Español (1680-1809).pdf

Karma Dice: Mu.64 Noviembre 2004.pdf

Extremo Oriente, Japon (+ Cd Audio).pdf

Antologia De La Poesia Española (1900-1978) (2 Vols.).pdf

El Enigma De Las Piramides De Egipto Una Civilización Psico-electrica En La Base De Las Pirámides.pdf

Le Théâtre Complet De Molière Iv (Le Misanthrope; Le Médecin Malgré Lui; Mélicerte; Pastorale Comique; Le Sicilien Ou L'amour Peintre; Amphitryon; George Dandin Ou Le Mari Confondu).pdf

Amigo Imaginario.pdf

Protección De La Propiedad Intelectual.pdf

Parques De Vacaciones En Familia 2006.pdf

Aviones ¡Que Vuelan!.pdf