A L Encontre D Altres Cultures. L India, La Xina I L Indoxina

Valentifaineros20015.es A L Encontre D Altres Cultures. L India, La Xina I L Indoxina Image
Cuida los árboles y descarga el libro de A L Encontre D Altres Cultures. L India, La Xina I L Indoxina en formato electrónico. En valentifaineros20015.es encontrará el libro de A L Encontre D Altres Cultures. L India, La Xina I L Indoxina en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee A L Encontre D Altres Cultures. L India, La Xina I L Indoxina en tu teléfono, tableta o navegador!
FECHA 2003
TAMAÑO DEL ARCHIVO 9,26 MB
AUTOR(A) Joaquim Maluquer I Sostres
NOMBRE DEL ARCHIVO A L Encontre D Altres Cultures. L India, La Xina I L Indoxina.pdf
ISBN 9788484376248
DESCRIPCIÓN
L’aventura de viatjar estimula la sensibilitat, suscita l’interès pels homes i la natura i satisfà de coneixements la intel·ligència. En els viatges aplegats en aquest llibre, el lector hi trobarà els colors, l’agitació vital i la força de l’Índia; la realitat d’una Xina que, sota l’epidermis d’un orientalisme acolorit i barroc, planteja els reptes d’entendre una civilització mil·lenària, i també les terres del sud-est asiàtic, entre els gegants indi i xinès, amb un Myanmar sorprenent i singular, amb la modernitat mal entesa de Bangkok i la irresistible suggestió d’Angkor, a Cambodja, la ciutat rescatada de la selva, amb les impressionants ruïnes envaïdes per unes arrels tentaculars que semblen reptar com serps mai vistes.
DESCARGAR LEER EN LINEA

Todos los libros del autor Maluquer Sostres Joaquim

La idea d'una raça blanca superior, justificada per l'avenç tecnològic i la capacitat d'imposar-se a les altres es va donar com a fet científic. I també a causa de la imposició d'un nacionalisme que reivindicava la superioritat de la civilització europea, i no idees com la independència o la llibertat.

Joaquim Maluquer i Sostres - Dialnet

Per l'Àfrica de l'Índic. Maluquer Sostres, Joaquim. Després del llibre de viatges americans titulat Del Quebec a la Patagònia i de l'obra A l'encontre d'altres cultures, que recull les seves experiències a l'Índia, la Xina i la Indoxina, Joaquim Maluquer dedica un tercer llibre a les terres africanes encarades a l'oceà Índic: Kenya, Tanzània, Botswan...
LIBROS RELACIONADOS

Obras Completastomos Iv-v-vi Novelas, Teatro, Cuentosy Y Miscelanea.pdf

Directo Al Corazón.pdf

Sandman Mystery Theatre. La Tarántula.pdf

La Filla Del Ral·li.pdf

Los Inocentes. Traducción De María Angeles Grau.pdf

Falsa Identidad.pdf

El Reverso De La Conquista. Relaciones Aztecas, Mayas E Incas.pdf

Garbancito - ¡Qué Te Cuento!.pdf

Aviones De Papel Y Otros Objetos Voladores.pdf

Le Corps. La Beuté Bandes Dessinées.pdf

Manual Del Tecnico Superior De Laboratorio De Analisis Clinicos. Modulo Ii: Microbiologia, Enzimologia E Inmunologia.pdf

Guia De Think Tanks En Catalunya.pdf

Fisica 2º Bachillerato (2009).pdf

Abuela De Arriba, Abuela De Abajo.pdf

Cocina Judia: Deliciosas Especialidades De La Gastronomia Asquenazi.pdf

El Estrellato.pdf

Jardi De Silencis.pdf

Amar A Euskalerría Conociéndola.pdf