La Caixa Dels Desitjos

Valentifaineros20015.es La Caixa Dels Desitjos Image
Cuida los árboles y descarga el libro de La Caixa Dels Desitjos en formato electrónico. En valentifaineros20015.es encontrará el libro de La Caixa Dels Desitjos en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee La Caixa Dels Desitjos en tu teléfono, tableta o navegador!
FECHA 2009
TAMAÑO DEL ARCHIVO 5,70 MB
AUTOR(A) Gunter Grass
NOMBRE DEL ARCHIVO La Caixa Dels Desitjos.pdf
ISBN 9788429763096
DESCRIPCIÓN
“Hi havia una vegada un pare que, en veure que ja s’havia fet vell,va convocar un cop i un altre els seus fills i les seves filles... Ara estan asseguts al voltant d’una taula i començaran tot d’una a parlar”. Günter Grass . Com ja va fer a Tot pelant la ceba, Günter Grass se situa de nou en la narrativa autobiogràfica per recrear alguns episodis de la seva vida íntima i familiar entre els anys seixanta i noranta del segle passat. Amb una gran versatilitat literària, l’autor alemany introdueix la veu dels seus vuit fills; els quals, reunits a taula, oferiran els seus records d’infantesa sense callar res. A partir d’aquest cor infantil es recreen diferents moments de la vida privada de l’escriptor, vinculats a una antiga màquina de fotografiar defectuosa que va sobreviure els bombardejos de la Segona Guerra Mundial. L’aparell no només pot captar la realitat, sinó que també pot mostrar el passat i el futur, o les imatges desitjades pels fills. Amb La caixa dels desitjos, Günter Grass ha escrit una novel•la de família, una autobiografia fantàstica que situa la seva narrativa en una nova perspectiva, totalment inesperada i desconeguda fins avui.
DESCARGAR LEER EN LINEA

PDF La Ceba, La Caixa, El Diccionari. Günter Grass Entre L ...

CaixaBank utiliza cookies propias y de terceros para analizar tu navegación con fines estadísticos, de personalización (e.g., idioma) y publicitarios, incluido el mostrarte publicidad personalizada a partir de un perfil elaborado en base a tu navegación.

La caixa dels desitjos (Tapa blanda) · Libros · El Corte ...

L'aparell no només pot captar la realitat, sinó que també pot mostrar el passat i el futur, o les imatges desitjades pels fills.Amb La caixa dels desitjos, Günter Grass ha escrit una novel·la de família, una autobiografia fantàstica que situa la seva narrativa en una nova perspectiva, totalment inesperada i desconeguda fins avui.
LIBROS RELACIONADOS

Juglar 1. Cuaderno Para La Diversidad (Primero Secundaria).pdf

Guía De Actuación En Urgencias.pdf

San Martín De Fromista..pdf

Orden Económico Mundial. Glovalización Y Desarrollo.pdf

Tecnología De Los Alimentos De Origen Vegetal.pdf

Políticas Mundiales, Tendencias Peligrosas.pdf

Zorrilla.pdf

Rally A Rally (2006-2007).pdf

Transformers. El Lado Oscuro De La Luna: Fundacion.pdf

De La Rebelión A La Degradación E Las Masas.pdf

Olivia O La Lista De Los Sueños Posibles.pdf

A Correr Mundo.pdf

Mercosur Y La Union Europea: Dos Modelos De Integracion Economica.pdf

Como Iba Diciendo.pdf

Yo Creo En Dios.pdf

La Generacion Albur: El Desafio A La Revolucion.pdf

Sempiterno.pdf

La Segunda Guerra Mundial Tomo 10.pdf