Homiliari: Antologia Literaria De L Alt Urgell

Valentifaineros20015.es Homiliari: Antologia Literaria De L Alt Urgell Image
Cuida los árboles y descarga el libro de Homiliari: Antologia Literaria De L Alt Urgell en formato electrónico. En valentifaineros20015.es encontrará el libro de Homiliari: Antologia Literaria De L Alt Urgell en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Homiliari: Antologia Literaria De L Alt Urgell en tu teléfono, tableta o navegador!
FECHA 2011
TAMAÑO DEL ARCHIVO 7,96 MB
AUTOR(A) Vv.aa.
NOMBRE DEL ARCHIVO Homiliari: Antologia Literaria De L Alt Urgell.pdf
ISBN 9788497796651
DESCRIPCIÓN
 Isidre Domenjó, Joan Obiols i Albert VillaróL’antologia literària que teniu a les mans arrenca a les beceroles de la llengua catalana en un racó de Pirineu que ara coneixem com a Alt Urgell. D’aleshores ençà, en aquesta part del món, com arreu de la civilització, l’home ha continuat usant els signes gràfics per comunicar-se, de tal manera que ha anat deixant, negre sobre blanc, narracions de fets, reflexions, poemes i històries inventades. Tot plegat constitueix el patrimoni literari d’una comarca tocada per les Homilies d’Organyà —de les quals ha manllevat el títol aquest llibre— i amb un cos d’escriptors contemporanis d’allò més heterogeni i, tanmateix, ben avingut. Localitat i globalitat comparteixen pàgines i despleguen una petita mostra de la creativitat literària a l’Alt Urgell, unes pinzellades que, encara que només sigui modestament, pretenen temptar el lector a conèixer més en profunditat aquells autors que li facin l’ullet. Pep Albanell, Pep Espunyes, Marcel Fité, Joan Obiols, Lluís Racionero, Jordi Solé Camardons o Albert Villaró són alguns dels escriptors fills d’aquesta comarca que apareixen en aquest volum per mitjà d’un breu fragment d’una de les seves obres. Però n’hi ha més, fins a una trentena de textos d’autors per als quals l’Alt Urgell és alguna cosa més que una referència geogràfica.
DESCARGAR LEER EN LINEA

Organyà acollirà la 23a la Fira del Llibre del Pirineu del ...

L'Alt Urgell. Tardor [amb fotografies de Tàpia Magrí]. El Vendrell: March, 2002. Homiliari, antologia literària de l'Alt Urgell [amb Isidre Domenjó i Joan Obiols]. Lleida: Pagès, 2008. Nova descripció del Principat i valls d'Andorra. Andorra la Vella: Editorial Andorra, 2011.

Homiliari: Antologia Literaria De L Alt Urgell | Vv.aa ...

Les esglèsies romàniques des de Sant Pere del Burgal a la Vall d'Àssua
LIBROS RELACIONADOS

Gent I Ninots.pdf

La Isla Negra.pdf

Test Psicotecnicos Para Oposiciones A Fuerzas Y Cuerpos De Seguri Dad.pdf

Teatre Modernista - Mestres,iglesias,gual,vallmitjana - En Catalan.pdf

Con Animo De Ofender.pdf

La Isla De Alice.pdf

El ÁGuila Y La Paloma.pdf

Calidad De Vida En Cáncer De Próstata.pdf

Pedagogia Experimental Y Cristinana.pdf

Celia Y Sus Amigos.pdf

Microeconomia.pdf

La Carrera Del Libertino.pdf

La Revista De Occidente Y La Formación De Minorias.pdf

Pokemon Mega Colección.pdf

Incontrolable.pdf

Ecocardiografía Transesofágica Volumen I Y Ii.pdf

Guardias Reales De España: Desde El Reinado De Los Reyes Catolico S Hasta Juan Carlos I.pdf

Memorias De Jose Leopoldo Portela Gondar.pdf

Es Tiempo De Cristianismo.pdf