Sukkwan Island

Valentifaineros20015.es Sukkwan Island Image
Cuida los árboles y descarga el libro de Sukkwan Island en formato electrónico. En valentifaineros20015.es encontrará el libro de Sukkwan Island en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Sukkwan Island en tu teléfono, tableta o navegador!
FECHA 2010
TAMAÑO DEL ARCHIVO 10,86 MB
AUTOR(A) David Vann
NOMBRE DEL ARCHIVO Sukkwan Island.pdf
ISBN 9788497876742
DESCRIPCIÓN
L’illa de Sukkwan ha estat un bestseller als Estats Units i a França. Recolzada per la crítica, que s’ha rendit al talent narratiu de David Vann, la novel·la curta que teniu a les mans forma part d’un conjunt de relats de ficció que giren al voltant del suïcidi del pare de l’autor. En aquesta nouvelle, Roy, que té tretze anys, accepta a contracor la proposta del seu pare, un home fràgil, egocèntric i depressiu que pateix d’immaduresa crònica, de passar un any sobrevivint en una illa pràcticament deserta al nord del Canadà. Poc preparats, sense saber gaire on es fiquen, pare i fill inicien un viatge que canviarà les seves vides tràgicament i per sempre.
DESCARGAR LEER EN LINEA

Sukkwan Island, de David Vann (reseña y resumen)

Sukkwan Island. David Vann. Barcelona, Alfabia, 2011. Trad. de Daniel Gascón. Twitter. El de esta novela es un caso excepcional, uno de esos golpes de fortuna que bien lanzan la carrera de un gran escritor, bien dejan una huella imborrable en el lector.

«Sukkwan Island» - abc

Considerat arreu un dels debuts literaris més impactants de la dècada, Sukkwan Island ha estat un fenomen als Estats Units i a França. Recolzada per la crítica, que s'ha rendit al talent narratiu de David Vann, la novel·la curta que teniu a les mans ens trasllada a una illa salvatge al sud d'Alaska, accessible només en vaixell o hidroavió, plena de muntanyes escarpades i boscos ...
LIBROS RELACIONADOS

Bellis Azorica.pdf

Zum 4.pdf

Cuadernos Iberoamericanos De Integracion Nº 13.pdf

Las Seis Patas.pdf

Extraterrestres Y Creencias Religiosas.pdf

La Bruixeria Popular Catalana.pdf

Daredevil. Dan Defensor Xvi.pdf

Apren Tocant: Els Colors I Les Formes.pdf

Scripta Manent: La Memoria Escrita Dels Romans.pdf

Investigacion De Operaciones (7ª Ed.) (Incluye Cd-rom).pdf

Los Amantes De Hiroshima (Inspector Salgado 3).pdf

Los Fogones De La Memoria: Cocina De La Baja Andalucia.pdf

Misalito Regina.pdf

Petita Historia Del Mestre Just.pdf

Los Delitos Especiales.pdf

La Gran Pelicula De Piglet (Mis Primeras Lecturas Con Winnie).pdf

Antes De Que Hiele.pdf

Poetas De Los Siglos Xvi Y Xvii.pdf