D Un Pare D Un Mestre

Valentifaineros20015.es D Un Pare D Un Mestre Image
El libro D Un Pare D Un Mestre en formato PDF. El libro D Un Pare D Un Mestre en formato MOBI. El libro D Un Pare D Un Mestre en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Joan Lladonet. Disfruta leyendo con el sitio web valentifaineros20015.es.
FECHA 2008
TAMAÑO DEL ARCHIVO 8,70 MB
AUTOR(A) Joan Lladonet
NOMBRE DEL ARCHIVO D Un Pare D Un Mestre.pdf
ISBN 9788427308923
DESCRIPCIÓN
EI present llibre és un compendi de reflexions sobre l'educació des de dues perspectives globals: el món de la família i el món de l'escola; i agrupades a l'entorn de deu temes d'educació (d'educació en general, d'educació a la família, a l'escola, de les relacions família i escola, de maltractaments, de disciplina, de sexualitat, de drogues i d'alcohol, de deures escolars, de l'escola pública i les reformes educatives). Qualsevol persona que vulgui aturar-se a reflexionar sobre què és educar i des de quines bases i criteris pot fer-ho -tant si és un pare, una mare, un mestre, una educadora, o un futur mestre- hi trobarà el seu nivell de lectura, el tema que l'atrapi. Amb un llenguatge planer i clar, entenedor, a vegades contundent, l'autor es defineix i ens ajuda a definir-nos, resol alguns dubtes i en planteja d'altres per mantenir viu el debat sobre l'educació i el compromís amb la realitat que ens envolta. Perquè «educar és formar persones que siguin capaces de viure en el món que els ha correspost, que estiguin preparades per ser felices, que sàpiguen divertir-se, que siguin crítiques en totes les situacions i fets que passin al seu voltant o en llocs més llunyans, que tenguin la capacitat de transformar aquest món per millorar-lo...»
DESCARGAR LEER EN LINEA

¿Qué es un papá? Una bonita felicitación

D'UN PARE D'UN MESTRE - L'educació dels infants a la família i a l'escola - JOAN LLADONET

La importancia de nuestros maestros en la sociedad

Cuando se convirtió en adulto, comenzó su gran labor de enseñanza. Esta era parte de la misión que Jehová Dios quería que realizara en la Tierra. Jesús estuvo dispuesto a hacerlo porque amaba muchísimo a su Padre celestial. Antes de que Jesús iniciara su labor de Gran Maestro, fue bautizado por Juan el Bautista en el río Jordán.
LIBROS RELACIONADOS

Economia Ambiental: Un Analisis Criticao.pdf

Cancer (22 De Junio - 22 De Julio).pdf

Las Ballenas Volantes De Ismael.pdf

Day Trading En Una Semana.pdf

Els Viatges.pdf

Nurikabe 3: Nuevos Juegos De Los Creadores De Sudoku.pdf

Proyecte Una Imagen Positiva En Una Semana: Potenciar Las Propias Aptitudes, La Importancia De La Vestimenta, Evaluar Los Gestos, El Valor Detalles.pdf

Checoslovaquia.pdf

Cinco Ovejitas Y Azul.pdf

Modelar El Cos: Treball I Vida De Les Cotillaires De Barcelona.pdf

Variaciones Metodologicas Y Resultados En El Calculo De Balanzas Fiscales Regionalesaña Y Analisis De Sensibilidad Para 1996.pdf

Nuevo Lengua Castellana 3º Primaria (Projecte Salvem La Balena Blanca).pdf

Correr. El Libro Completo De Runner´s World.pdf

Taurons D Aigua Dolça.pdf

Ya Se Cuidar A Mi Tortuga.pdf

Maya Y La Maquina De Contar Cuentos.pdf

Proyecto Duendes: Lengua 2. Cuaderno 2 (Educacion Primaria).pdf

El Pont Del Riu Kwai (2ª Ed.).pdf

Lo Que Faltaba De Gabriel Celaya.pdf

Princesa Pobre, Hombre Rico.pdf