Fidelitat

Valentifaineros20015.es Fidelitat Image
Descubre el libro de Fidelitat con valentifaineros20015.es. Lea el PDF de Fidelitat en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Fidelitat y otros libros de Marco Missiroli.
FECHA 2020
TAMAÑO DEL ARCHIVO 6,60 MB
AUTOR(A) Marco Missiroli
NOMBRE DEL ARCHIVO Fidelitat.pdf
ISBN 9788417214913
DESCRIPCIÓN
De què parlem quan parlem de fidelitat? «El malentès». És com Cario i Margherita titllen el dubte que ha esquerdat la superfície del seu matrimoni. A Cario el van veure als lavabos de la universitat amb una estudiant: «ella es va sentir malament, jo la vaig socórrer», explica al rector, als altres professors i a la seva dona. Però aquesta suposada traïció es converteix per a ell en una obsessió, i per a Margherita esdevé un poderós estímul que allibera les seves fantasies. Estem segurs que resistir-se a la temptació significa ser fidel? I si aquesta renúncia representés una traïció a la nostra naturalesa més profunda? La història esdevé tan íntima i personal que el lector no pot abandonar-la. Amb una escriptura franca, porosa i embolcalladora, Missiroli aireja les habitacions privades i els carrers, exposa els pensaments i els desitjós inconfessables.
DESCARGAR LEER EN LINEA

La Declaració de Fidelitat Valencianista sienta las bases ...

La alta fidelidad (frecuentemente abreviada en inglés hi-fi) es una norma de calidad que significa que la reproducción del sonido o imágenes es muy fiel al original. La alta fidelidad pretende que los ruidos y la distorsión sean mínimos. El término «alta fidelidad» se aplica normalmente a todo sistema doméstico de razonable calidad, aunque algunos creen que intenta un criterio ...

fidelitat - traducción - Catalán-Español Diccionario - Glosbe

Estos puntos, unidos al reconocimiento de la Real Senyera como única bandera identificativa autonómica, han sumado a cinco partidos en la denominada Declaració de Fidelitat Valencianista.
LIBROS RELACIONADOS

Laura I Els Angels (Premi Joaquim Ruyra De Novel·la Juvenil 2005).pdf

El Amor, Ese Largo Camino.pdf

Del Passat Quan Era Present, Ii (1948-1958).pdf

La Transición Democrática Española.pdf

Técnica Económica Y Gestión Industrial.pdf

La Utopía De América.pdf

L'independentisme Armat A La Catalunya Recent.pdf

La Falsa Amante.pdf

Desde El Sahara Al Mundo Entero.pdf

El Viaje Intimo De La Locura.pdf

Bios 2. Caderno Para A Diversidade.pdf

Los Toros: Tratado Técnico E Histórico (Tomo I).pdf

La Responsabilidad Extracontractual Por Ruina De Los Edificios.pdf