Rutes Per A L Estiu I La Tardor

Valentifaineros20015.es Rutes Per A L Estiu I La Tardor Image
El libro Rutes Per A L Estiu I La Tardor en formato PDF. El libro Rutes Per A L Estiu I La Tardor en formato MOBI. El libro Rutes Per A L Estiu I La Tardor en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Nuet I Badia Josep. Disfruta leyendo con el sitio web valentifaineros20015.es.
FECHA 2002
TAMAÑO DEL ARCHIVO 9,12 MB
AUTOR(A) Nuet I Badia Josep
NOMBRE DEL ARCHIVO Rutes Per A L Estiu I La Tardor.pdf
ISBN 9788495907080
DESCRIPCIÓN
Aquesta guia ditineraris per posar rumb al bon temps conté 20 excursions especialment pensades per als mesos destiu i tardor. Totes són propostes dun sol dia i daccés fàcil des de Brcelona (amb cotxe o transport públic), plenes dinterès naturalístic, patrimonial i paisatgístic, i elaborades amb el màxim de detalls i precisió.Josep Nuet i Badia és un excursionista expert dedicat professionalment a la cartografia, la fotografia i el dibuix científic. És col·laborador habitual de la revista Descobrir Catalunya amb reportatges i rutes a peu, i autor de diferents guies de muntanya del Pirineu oriental i dobres de recerca botànica, així com del llibre Rutes a peu, daquesta mateixa col·lecció. Informació que contenen les rutes:- Característiques i mapa dels itineraris.- Durada, dificultat, desnivell i posibilitat de fer drecera.- Història, festes i interès naturalista dels indrets.- Material necessari, aigua potable i cobertura de telèfon mòbil.- Establiment on menjar i dormir.- Tots els serveis de la zona.- Mapes i bibliografia recomanats.
DESCARGAR LEER EN LINEA

Viatjar en camper per Islàndia a la tardor - WeTravel.cat

Ara que l'estiu ja truca a la porta, us hem seleccionat 6 rutes per la mitjana i alta muntanya de les que trobareu a la plataforma Natura Local idònies per fer amb l'arribada definitiva del bon temps i la certa estabilitat atmosfèrica.

Viatjar en camper per Islàndia a la tardor - WeTravel.cat

Ruta Cervera xtrem 2018 de mountain bike en Cervera, Catalunya (España). Descarga el track GPS y sigue el recorrido del itinerario del sendero desde un mapa. Ruta circular des de Cervera que dona un bon repàs al camins i corriols que connecten la capital de la Segarra amb Argençola i zona de la Panadella. La segona part és molt més corriolera que la primera i recomanem realitzar-la a ...
LIBROS RELACIONADOS

Tomas I El Llapis Magic.pdf

Buenas Noticias. Escuchando El Evangelio.pdf

¡Camine! Podría Cambiar Su Vida.pdf

Sala De Miralls.pdf

Princess Top My Secret Diary (Ref. T-650-001).pdf

Poética De St. John Perse.pdf

El Libro Magico.pdf

Don Quijote De La Mancha.pdf

Vivimos De Noche.pdf

Batman: Gotham Despues De Medianoche.pdf