La Casa Dels Ratolins (Vol. 3): El Sam I La Júlia Van A La Fira

Valentifaineros20015.es La Casa Dels Ratolins (Vol. 3): El Sam I La Júlia Van A La Fira Image
El libro La Casa Dels Ratolins (Vol. 3): El Sam I La Júlia Van A La Fira en formato PDF. El libro La Casa Dels Ratolins (Vol. 3): El Sam I La Júlia Van A La Fira en formato MOBI. El libro La Casa Dels Ratolins (Vol. 3): El Sam I La Júlia Van A La Fira en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Karina Schaapman. Disfruta leyendo con el sitio web valentifaineros20015.es.
FECHA 2017
TAMAÑO DEL ARCHIVO 1,60 MB
AUTOR(A) Karina Schaapman
NOMBRE DEL ARCHIVO La Casa Dels Ratolins (Vol. 3): El Sam I La Júlia Van A La Fira.pdf
ISBN 9788416290901
DESCRIPCIÓN
Endinsa’t en el món en miniatura de la casa dels ratolins, una casa que no s’assembla a cap altra! El Sam és el millor amic de la Júlia. La Júlia és la millor amiga del Sam. El Sam és SUPERtímid. La Júlia és SUPERcuriosa. Tornen a viure junts una pila d’aventures a la casa dels ratolins.Arriba la fira i tots els ratolins de la casa estan d’allò més nerviosos, és un gran esdeveniment. El Sam i la Júlia estan tan emocionats! Somien pujar a la gran muntanya russa, al tren de la bruixa, als autos de xoc, als cavallets... Però—oh, no!—per poder pujar a totes les atraccions necessiten reunir una mica de diners. Com ho aconseguiran? Una vegada més, l’astúcia (amb una mica d’ajuda) serà la seva gran aliada. la casa dels ratolins és un lloc màgic i ple de sorpreses. T’atreveixes a entrar-hi?L’artista Karina Schaapman va dedicar anys a construir i decorar la casa dels ratolins, l’escenari d’aquest àlbum infantil tan especial. Aquesta caseta tan preciosa està fabricada ambcapses de cartró i cartró pedra, teles antigues i tota mena de materials reciclats (llumins, botons, taps d’ampolla…). Té més de cent habitacions, passadissos i espais exteriors per explorar. Elsratolins que l’habiten també han estat dissenyats i creats per la Karina. Els contes del Sam i la Júlia van anar sorgint com per art de màgia mentre constru...
DESCARGAR LEER EN LINEA

Casa Dels Ratolins, La. Schaapman, Karina. 9788416290352 ...

Karina Schaapman. 9788416290901. La casa dels ratolins, volum 3: El Sam i la Júlia van a la fira. Endinsa?t en el món en miniatura de la casa dels ratolins, una casa que no s?assembla a cap altra! El Sam és el millor amic de la Júlia. La Júlia és la millor amiga del Sam. El Sam és SUPERtímid. La Júlia és SUPERcuriosa. Tornen a viure junts una pila d?aventures a la casa dels ratolins.

KARINA SCHAAPMAN | Casa del Libro México

Este es el primer libro de la casa dels ratolins, además existe de verdad y la ilustradora del libro la fue creando durante años. Es un libro para mi sobrino de 3 años que creo le encantará. Existe también el segundo libro. Ya que la casa es muy grande y en cada volumen aparecen historias desde diferentes habitaciones y aposentos de la casa.
LIBROS RELACIONADOS

Futbol A La Medida Del Niño (Vol. 1).pdf

Trastornos De Personalidad.pdf

4fs5: Max: Alias Nº 11.pdf

Degeneración Macular Asociada A La Edad.pdf

Guia Per A La Prevencio I El Control De La Legionel.losi.pdf

Buscando A Dory. Pequecuentos.pdf

Cuentos Minimos.pdf

After 1 (Ed. Pelicula).pdf

Estudios De Psicología Criminal Vi. El Desperado.pdf

Remei D´amor - Louise Erdrich - En Catalan.pdf

Baxter.pdf

Didac I Ninus.pdf

José Guardiola. La Voz Y El Actor.pdf

Los Juguetes: Mi Primer Libro De Sonidos.pdf

Rolandito I El Rei Fidel.pdf

Els Origens Del Catalanisme Politic (1870-1931) - Roser Masgrau - En Catalan.pdf

La Ecuación Humana.pdf