Llopferoç

Valentifaineros20015.es Llopferoç Image
Descubre el libro de Llopferoç con valentifaineros20015.es. Lea el PDF de Llopferoç en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Llopferoç y otros libros de Patacrua.
FECHA 2006
TAMAÑO DEL ARCHIVO 4,20 MB
AUTOR(A) Patacrua
NOMBRE DEL ARCHIVO Llopferoç.pdf
ISBN 9788496573567
DESCRIPCIÓN
Hi havia una vegada un llop tan mandrós que, per no cansar-se, només menjava patates amb arròs. Un dia es va mirar al mirall i es va veure tan prim que va decidir convertir-se en un llop feroç... A les primeres recopilacions de contes russos van aparèixer nombrosos relats d’animals, que es remunten a l’època en que la principal subsistència de l’home era la caça. Mentre els homes caçaven, les dones lloaven els animals, parlaven de les seves habilitats i astúcia en la lluita amb els més forts. Aquestes històries que tracten sobre la destresa dels animals van ser durant segles relatades amb un optimisme inesgotable i utilitzades com a mitjà d’educació estètica i moral. La ambivalència de Llopferoç i algun dels fragments del relat revelen la cultura original d’aquesta història: Rússia és un país de boscos; sempre hi ha un riu a prop i el costum de preparar el bany als convidats que arriben, com indica en aquest conte el porc cap el final de la història, està condicionat per les distàncies grans i la climatologia dura. Amb un argument molt clar, frases acumulatives, diàlegs repetitius i un llenguatge àgil i senzill, Llopferoç deixa anar la fantasia dels personatges (cabra, vaca, porc, ase, ovella) en escenes humorístiques on, amb enginy i seny, els animals domèstics que representen la innocència acaben burlant a un llop roí i vil. Un univers fabulós on l’astúcia triomfa sobre la brutalitat i on el dret a la vida i a la harmonia amb la natura acaben imposant-se sobre la maldat. A través de la tècnica d’un collage molt sintètic i amb gran economia de recursos cromàtics, l’il·lustrador Chené busca els elements essencials de la història, aconseguint un ambient minimalista clarament efectiu, on amb recursos mínims aconsegueix imprimir caràcter i força als personatges i a l’univers on es desenvolupa el relat. Text de Patacrúa, a partir d'un conte popular rus Il·lustracions de Chené Traducció del castellà d'Ariadna Martin
DESCARGAR LEER EN LINEA

PDF Temps Per Acompanyar

Posts about P5 written by jcentell. El dia 28 de febrer, a la tarda, en Chené Gómez va conduir un taller amb els alumnes de P5 que havien treball un dels seus contes: Llopferoç.Va ser una activitat molt reeixida en la que els infants van elaborar un "llopferoç" gegant.

OQO EDITORA - Llibres.cat | Llibreria online en català ...

Vistas de los Habitantes de la isla de Uros en el Lago Titicaca, en el Altiplano
LIBROS RELACIONADOS

La Esfinge.pdf

Diccionario Universal De Agricultura (Tomo 9).pdf

Límites De La Crítica Literaria Y Analectas De Filología Comparada..pdf

L Empire Ottoman Dans L Europe De La Renaissance=el Imperio Otoma No En La Europa Renacentista.pdf

Anti-psiquiatria. Una Controversia Sobre La Lucra.pdf

Banda Ancha: Nuevo Papel Del Estado En Sectores Regulados. Las Te Lecomunicaciones De Banda Ancha.pdf

13: El Asesino No Esta En El Banquillo De Los Acusados, Esta Entre El Jurado.pdf

Tractats Medics Tomo 2 Bilingue.pdf

Un Toque De Rojo.pdf

El Gran Teatro Del Fin Del Mundo.pdf

Frankenstein Y El Cirujano Plastico.pdf

Todos Somos Figitivos.pdf

Las Masoras Del Libro De Génesis.pdf

La ÚLtima Salida.pdf

Costumari Bugerro.pdf

El Iniciado (2ª Ed.).pdf

Infantil 3 Años Inicia Matematicas Matic C2 (Valencia).pdf

Los Bisontes De Altamira.pdf

La Dinámica Del Gasto Público.pdf

La Cocina De Cuaresma.pdf