Deu Negrets; A Les Hores No En Queda Cap

Valentifaineros20015.es Deu Negrets; A Les Hores No En Queda Cap Image
Cuida los árboles y descarga el libro de Deu Negrets; A Les Hores No En Queda Cap en formato electrónico. En valentifaineros20015.es encontrará el libro de Deu Negrets; A Les Hores No En Queda Cap en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Deu Negrets; A Les Hores No En Queda Cap en tu teléfono, tableta o navegador!
FECHA 2003
TAMAÑO DEL ARCHIVO 1,90 MB
AUTOR(A) Agatha Christie
NOMBRE DEL ARCHIVO Deu Negrets; A Les Hores No En Queda Cap.pdf
ISBN 9788466403733
DESCRIPCIÓN
Deu persones són convidades, sota misteriosos pretextos, a passar uns dies en una luxosa mansió situada en un illot de la costa de Devon. Deu estranys que no tenen res en comú, llevat que cadascun dells guarda zelosament un secret mortal. Però un assassí desconegut creu que ha arribat lhora de fer justícia: un dels convidats sennuega i mor, i llavors només en queden nou. I després, vuit. I després, set. I després, només sis, i cinc.. I aleshores no en quedà cap (Deu negrets) és, sens dubte, una de les novel·les que més ha contribuït a convertir la seva autora, Agatha Christie, en un mite del gènere negre.
DESCARGAR LEER EN LINEA

10 Negrets - UPCommons

Comprar Libros de terror, misterio y policíaco. I aleshores no en quedà cap. deu negrets. agatha christie. la llar del llibre. edicion 1986. català. Lote 185775306

Deu Negrets; a Les Hores No En Queda Cap | Agatha Christie ...

Tracta sobre deu negrets als quals els han invitat a passar una setmana en una illa privada, ells no saben qui ni perquè. Poc a poc aquestes persones es van morint fins que no en queda cap a l'illa. Un d'aquells mateixos negrets els anava matant, fins i tot a ell mateix sense deixar pistes.
LIBROS RELACIONADOS

Derecho Del Trabajo Y De La Seguridad Social Para Titulaciones No Juridicas (2ª Ed.).pdf

Los Hermanos Karamazov.pdf

Marco Polo El Aventurero.pdf

Administracion Exitosa De Proyectos.pdf

La España Del Siglo Xvi.pdf

Vida Y Muerte De Federico Garcia Lorca.pdf

Contratos Del Sector Publico Ley 30/2007 De 30 Octubre.pdf

Enlaces Reales.pdf

Poetas Orbis Kahlil Gibran (Ofertas Altorrey).pdf

Galletas/recetario Internacional.pdf